Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:00
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sej_maj_nejm_bicz 2025-02-21, 22:27 2
WhiteJR27 napisał/a:

Widzę że część osób nigdy od rodzica przez tyłek nie dostała. Kolega wyżej dobrze mówi, trochę ustawiania nikomu nigdy nie zaszkodziło. Ciekawi mnie to jak wy będziecie mieli swoje dzieci i czy zawsze taka cierpliwością się wykażecie. A Tu Klientka ma paręnaście sztuk

Byłeś już u psychologa?
Zgłoś
Analinator 2025-02-21, 22:48 2
Ciężko powiedzieć co przedstawia film. Wszyscy krytykujecie jak banda orangutanów, a wiecie że tam ćwiczy się dzieci w szkoła w razie porwania. Właśnie tak rzuca się dziećmi pokazując im jak to może wyglądać w przyszłości. Jak coś przeżyjesz w sposób kontrolowany w przyszłości jest dla naszego dobra. Uczą również w takich sytuacjach stawiać opór. Dziecko jest mniejsze więc uczą uczepić się nogi napasnika a później starać się swoimi nogami zaczepić o jedną nogę napastnika a rękami o drugą. Wie, że to brzmi śmiesznie ale patrząc na sceny porwania jak są w biały dzień takie dziecko ma jakąś świadomość. Widzicie codziennie sadola więc tak samo jak 200 lat temu ojciec tłukł syna, żeby ten mógł przeżyć tak samo dziś. Nie da się nauczyć dziecka co to jest przemoc nie pokazująv munna własnej skórze.od
Zgłoś
Seligos 2025-02-21, 23:12
No i elegancko. Od małego uczeni że na twoje miejsce jest 100 następnych i traktowanie jak szmata masz znosić z honorem samuraja xD U nas jest tak samo tylko nikt cię tego za młodu nie uczył, dowiadywałeś się tego w swojej pierwszej pracy i musiałeś się albo szybko pogodzić z rzeczywistością albo wydać na psychologa. Wyjątkiem są osoby które się urodziły w domach z pieniędzmi oraz szczęśliwcy z dobrą pulą genów.
Zgłoś
ProVVe 2025-02-22, 1:57
Szacunek wjeżdża w sk🤬ysynów mimo, że jest ich cała zgraja. Nie boi się, nie pęka, rozdaje klapsy na dziąsło. Dla mnie babka kozak beż podziału na kategorie wszystkich nawalila
Zgłoś
pSTANLEY 2025-02-22, 4:33
elim napisał/a:

I młodzi poustawiani, tak się w Chinach hoduje nowego obywatela, a nie że wkładają nauczycielowi kosz na głowę.

Tak to się właśnie hoduje tykającą bombę a nie obywatela. Oczywiście to całe bajdurzenie o bezstresowym wychowaniu to głupota natomiast takie traktowanie dziecka bez szacunku to prosta droga do zrobienia z niego psychopaty.
Zgłoś
nauczycielka 2025-02-22, 10:48 1
Trochę ostro, ale kto nie pracował z rozwydrzonymi gówiarzami ten nie wie nic.
Zgłoś
Marp90 2025-02-22, 13:56
Miód na moje oczy.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-22, 17:17 1
Gdybyś dziś w naszej szkole zawołał " W dwuszeregu zbiórka, kolejno odlicz" to bombelki by dostały ataku autyzmu i sraczki. Pani nauczycielka też pewnie miała podobny problem
Zgłoś
trawa 2025-02-22, 18:31
Genius510 napisał/a:

I tak powinno być u nas...szacunek dla nauczyciela ma być

No i tak było,a teraz jakieś z🤬by się w szkołach produkuje.
Zgłoś
mauser 2025-02-22, 22:35
ciężkie czasy tworzą silnych ludzi 😁
Zgłoś
WhiteJR27 2025-02-23, 21:04 1
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Byłeś już u psychologa?

Właśnie wróciłem - 200zł i zadnie bez zmian 🤙💪

[ Dodano 2025-02-23, 21:06 ]
BambiPMT napisał/a:

Ustawianie dzieciaka to jedno, ale jak jakaś wysoka leje (pewnie bez powodu) twojego gnojka to trochę inaczej to wygląda.
Linijka po łapach, pas na dupę to jeszcze rozumiem, ale tej żółtej wywłoce to bym po prostu w ten głupi ryj wyj🤬. Pewnie się puściła i teraz się mści na dzieciach bo ślubu nie będzie.
Ja jeszcze swoich gnojków nie uderzyłem, chociaż nie widzę problemu w strzale z pasa albo kapcia.

Nie pochwaliłem żółtego zachowania, a dokładnie miałem na myśli to o czym mówisz.
Zgłoś
Rangraf 2025-02-24, 1:24
Genius510 napisał/a:

I tak powinno być u nas...szacunek dla nauczyciela ma być

A jak nauczyciel jest niepełnosprawny umysłowo, to też się zgodzisz?
Zgłoś
Kaczor68 2025-02-24, 13:01
A potem będzie zaskoczona,jak za parę lat mały wytnie w pień całą jej rodzinę.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem