Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Danielll111 2025-02-21, 14:26 12
Gra w szachy
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-02-21, 14:28 2
Chyba ustawiała je do poziomu

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
JoSeed 2025-02-21, 14:31 6
Mam wrażenie, że tam od małego cwiczy się potulność i poddanie ku chwale boskiej dynastii Mao...
Zgłoś
pazuzu 2025-02-21, 14:41 8
Trochę musztry nikomu nie zaszkodzi
Zgłoś
Cezzar 2025-02-21, 15:38 3
JoSeed napisał/a:

Mam wrażenie, że tam od małego cwiczy się potulność i poddanie ku chwale boskiej dynastii Mao...

tutaj tak samo uczą systemowego myślenia, tylko w łagodniejszy sposób, tak, że się jeszcze z tego cieszymy xDDD
Zgłoś
DEADmanPL 2025-02-21, 15:49 3
Chciałbym obejrzeć jak one wszystkie na ją atakują w takich okolicznościach stawiam na bandę 6 latków
Zgłoś
elim 2025-02-21, 16:43 4
I młodzi poustawiani, tak się w Chinach hoduje nowego obywatela, a nie że wkładają nauczycielowi kosz na głowę.
Zgłoś
inzGamon 2025-02-21, 19:26 1
Za parę lat role się odwrócą i zobaczymy, kto kogo wyp🤬oli.
Zgłoś
Nome 2025-02-21, 19:38 2
Godzilla została panią od wuefu

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
piter52 2025-02-21, 20:02 2
Jeśli Rosja to stan umysłu to jak nazwać Chiny..?
Sp🤬olenie umysłowe to lekko powiedziane.
Zgłoś
WhiteJR27 2025-02-21, 20:10 3
Widzę że część osób nigdy od rodzica przez tyłek nie dostała. Kolega wyżej dobrze mówi, trochę ustawiania nikomu nigdy nie zaszkodziło. Ciekawi mnie to jak wy będziecie mieli swoje dzieci i czy zawsze taka cierpliwością się wykażecie. A Tu Klientka ma paręnaście sztuk
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-21, 20:26 6
WhiteJR27 napisał/a:

Widzę że część osób nigdy od rodzica przez tyłek nie dostała. Kolega wyżej dobrze mówi, trochę ustawiania nikomu nigdy nie zaszkodziło. Ciekawi mnie to jak wy będziecie mieli swoje dzieci i czy zawsze taka cierpliwością się wykażecie. A Tu Klientka ma paręnaście sztuk

Ustawianie dzieciaka to jedno, ale jak jakaś wysoka leje (pewnie bez powodu) twojego gnojka to trochę inaczej to wygląda.
Linijka po łapach, pas na dupę to jeszcze rozumiem, ale tej żółtej wywłoce to bym po prostu w ten głupi ryj wyj🤬. Pewnie się puściła i teraz się mści na dzieciach bo ślubu nie będzie.

[ Dodano: 2025-02-21, 20:28 ]
Ja jeszcze swoich gnojków nie uderzyłem, chociaż nie widzę problemu w strzale z pasa albo kapcia.
Zgłoś
dwakilo 2025-02-21, 22:23 1
Stulejarstwo daje za to piwa.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Genius510 2025-02-21, 22:27 5
I tak powinno być u nas...szacunek dla nauczyciela ma być
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie