Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jackie Chan pobił dwa rekordy Guinessa
Chan oficjalnie został odznaczony za "najwięcej scen kaskaderskich dokonanych przez żywego aktora" oraz "najwięcej funkcji w jednym filmie".

Ciekawy jest drugi rekord, gdzie Jackie Chan w nadchodzącym filmie "Chinese Zodiac" piastował 15 funkcji - scenarzysta, reżysera, aktor pierwszoplanowy, producent, producent wykonawczy, operator, scenograf, kierownik produkcji, koordynator ds. cateringu, koordynator kaskaderów, brygadzista planu, kompozytor, wokalista piosenki przewodniej, kaskader i osoba ds. rekwizytów.

Poniższy filmik prezentuje jego zadania:

Po tym filmie Chan odchodzi na kaskaderską emeryturkę, więc tym bardziej brawa dla niego za te 101 filmów, gdzie był kaskaderem pełną gębą.

Źródło: hatak.pl

podpis użytkownika

Życie jest sadistic.
Zgłoś
TomdeX 2012-12-08, 14:14
damian88719 napisał/a:

jak ktoś jest do wszystkiego to jest do ....... .

Nie w jego przypadku, nie wiem czy oglądałeś jego poprzednie filmy, ale w wielu filmach zajmował się wieloma funkcjami i jakoś były rewelacyjne. Swoją drogą "Chinese Zodiac" prezentuje się mega, a sam Chan powiedziałem w wywiadzie, że to będzie najlepszy jego film w karierze...
Zapowiedź filmu poniżej, jeżeli będzie polska premiera z pewnością się wybiorę:

podpis użytkownika

Życie jest sadistic.
Zgłoś
Glorek 2012-12-08, 14:17
Jackie jest zajebisty.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-08, 15:04
Uwielbiam tego człowieka. Już jak byłam mała to ojciec puszczał mi filmy z jego udziałem. Podziwiam go za pasję, za wytrwałość oraz za to, że jest po prostu sympatycznym człowiekiem. Obowiązkowe piwo.
Zgłoś
Vendal 2012-12-08, 15:36
Bedzie beka jak zginie na planie.

podpis użytkownika

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to poj🤬e...
Zgłoś
nietoperz002 2012-12-08, 15:39
K🤬a...on robi w c🤬j rzeczy na raz,a mi nawet ciężko konia dwoma rękoma zwalić
Zgłoś
thewhitestar 2012-12-08, 16:46
Jackie Chan >> Bruce Lee
Zgłoś
pjetja 2012-12-08, 18:40
jeden z nielicznych żółtków których szanuje o i jeszcze ten co wymyslił zupki chińskie ma moje uznanie
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-09, 18:02
Mariusz Pudzianowski może się od niego uczyć
Zgłoś