Ogólnie zawsze miałem szacunek do Krzysztofa, wierząc w jego mniejsze lub większe zdolności.
Zapraszam do dyskusji.
C🤬jnia troche, bo wojna niebawem, a ja nie zar🤬ałem.
a................m
2014-07-19, 2:05
@up ze stulejka to i bez wojny jeszcze dlugo nie por🤬asz
Troche by bolało, ale zdeterminowany chłopak jestem.
Gdzieś to parę godzin temu widziałem. Morał jest taki, że ten typek jest znany ze wrzucania filmów nagranych dawno temu dopiero po tym jak się sprawdzą. Problem nagrać 300 filmów i później udostępniać ten co pasuje? Gdyby udostępniał w dniu nagrania i większość, by się sprawdzała to szacun, a tak to idź pan w c🤬j. Naciąganie naiwniaków.
z................0
2014-07-19, 2:20
Nemayu napisał/a:
Gdzieś to parę godzin temu widziałem. Morał jest taki, że ten typek jest znany ze wrzucania filmów nagranych dawno temu dopiero po tym jak się sprawdzą. Problem nagrać 300 filmów i później udostępniać ten co pasuje? Gdyby udostępniał w dniu nagrania i większość, by się sprawdzała to szacun, a tak to idź pan w c🤬j. Naciąganie naiwniaków.
Wywiad był zrobiony i opublikowany przez nautiliusa w 2009 roku. Po wczorajszej katastrofie, ludzie którzy pamiętali ten materiał zaczęli szukać go w sieci, bezskutecznie. Na prośbę internautów nautilus odnalazł go w archiwum i opublikował. Ciary po plecach.
F................m
2014-07-19, 2:28
Wie ktoś gdzie można dostać broń, kiedy nastanie stan kryzysowy?
Albo zna ktoś, jakiś w miarę bezbolesny, szybki, skuteczny. i widowiskowy sposób na popełnienie samobójstwa?
wszystko fajnie, ale ani razu nie bylo mowy o roku 2014... nostradamus k🤬a...
r................l
2014-07-19, 2:41
Idz pan w c🤬j z takimi przewidami i panem ksysiem co nie chcial miliona dolarow.
Smutne to jest, ze taki szarlatan moze utrzymac sie przy pomocy takiego gowna.
No bójcie się, tak jak w 2012 miałbyć k🤬a Ragnarok tak niedługo będzie wojna. W c🤬j, zawsze mnie zastanawia czemu tacy jasnowidze nie są nadziani. Pierwsze co bym zrobił jakby mnie poj🤬o i widziałbym przyszłość, to przewidziałbym liczby lotka. Jak chcecie to mogę wam przewidzieć przyszłość tak jak Pan Krzyś, wszystko opiera się na podświadomości ^_-
podpis użytkownika
Come to papa
Sapwood napisał/a:
Wie ktoś gdzie można dostać broń, kiedy nastanie stan kryzysowy?
Albo zna ktoś, jakiś w miarę bezbolesny, szybki, skuteczny. i widowiskowy sposób na popełnienie samobójstwa?
K🤬a, jak kraść to miliony! Jak umierac to z p🤬lnieciem! Podoba mi sie Twoje podejście
nie mogę czytać ze ktoś mógł kiedyś tez coś zrobić, pastuchy to trzeba było zrobić a teraz wrzucić jak nie macie takich filmów to japa konie
C................N
2014-07-19, 11:03
wiedziałem że podatki na moją emeryturę c🤬j strzeli -bo po prostu do niej nie dojadę
Nie wierz temu ćpunowi
a................4
2014-07-19, 12:58
Przecież ani razu nie powiedział, że chodzi o 2014.