odważny ten facet co nagrywał. Jego pośmiertne dzieło w postaci tego filmu zbierze niejedno piwko na bank.
Cytat:
odważny ten facet co nagrywał. Jego pośmiertne dzieło w postaci tego filmu zbierze niejedno piwko na bank.
Myślisz, że fala była taka silna, że nagrywającego zaj🤬o ?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Mogły go też zabić odłamki. Po takich eksplozjach nawet całkiem spore kamienie potrafią przelecieć setki metrów.
Driver19cm napisał/a:
Nie wiem, nie wiem, strzelam. Mi się wydaje, że nie znał wielkości ładunku i przecenił tą stertę gruzu przed sobą jako gwaranta bezpieczeństwa.
K🤬a mać.
Ile te j🤬e brudasy na tym śmierdzącym bliskim wschodzie będą się jeszcze nap🤬lać??? Nap🤬lają się od c🤬j wie jak długo i nie mogą się w końcu zap🤬lić nawzajem? Ile można, słychać tylko allahu akbar i bum od k🤬a 70 lat. (jak nie wcześniej)
Trzeba było ich zap🤬lić jak była okazja zamiast tego sami w Europie nap🤬laliśmy się między sobą.
Ile te j🤬e brudasy na tym śmierdzącym bliskim wschodzie będą się jeszcze nap🤬lać??? Nap🤬lają się od c🤬j wie jak długo i nie mogą się w końcu zap🤬lić nawzajem? Ile można, słychać tylko allahu akbar i bum od k🤬a 70 lat. (jak nie wcześniej)
Trzeba było ich zap🤬lić jak była okazja zamiast tego sami w Europie nap🤬laliśmy się między sobą.