Piątek wieczór to ciężko usiedzieć na dupie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakis1typek napisał/a:
Lipa... Nie wypadała
Wypadała ale nie wypadła
konto usunięte
2019-11-06, 12:19
Nawet na worki na sperme sie nie nadaja, bo głupio sie spuscic w takiego głupola.
Matt
2019-11-06, 13:24
Szkoda ze jej się ta raczk anie utrwala. Byłby hard
Nie sądziłem, że tak solidnie są przymocowane uchwyty. Zawiodłem się.
Cipska wietrzą w drodze na dyskotekę.
myślałem że ta rączka przy suficie puści
a teraz moj komentarz do pewnego stulejarza, ktory marudzil ostatnio, ze fajne dupeczki nie nazwalem zmywarkami...
na tym filmiku widzimy pop🤬lone zmywarki, ktorym cos na stykach sie poj🤬o. Takie suki to tylko do utylizacji. Na miano kobiet nie zasluguja glupie p🤬dy.
poligon6 napisał/a:
Nawet na worki na sperme sie nie nadaja, bo głupio sie spuscic w takiego głupola.
Komu głupio? Chyba pedałom
Ale ta za oknem ma brudne giry
konto usunięte
2019-11-06, 21:25
Przez cały filmik czekałam z niecierpliwością kiedy ten uchwyt się zerwie, a pustak przejedzie się dupą po asfalcie. Może taki incydent by ją czegoś nauczył i był przestrogą dla innych pustaków.
konto usunięte
2019-11-06, 23:47
Avalanche napisał/a:
Przez cały filmik czekałam z niecierpliwością kiedy ten uchwyt się zerwie, a pustak przejedzie się dupą po asfalcie. Może taki incydent by ją czegoś nauczył i był przestrogą dla innych pustaków.
Nie, to za głupie by po czymś takim wyciągnąć wnioski. Utylizacja, jak wyżej