Heston Blumenthal szef kuchni, który może pochwalić się trzema gwiazdkami Michelin zaserwował wyżerkę
jakby ktoś nasrał i ładnie to podał to tez by wp🤬lali i się zachwycali . . .
Konto usunięte
2011-03-18, 21:43
Po co wp🤬lać robaki skoro są hamburgery?!
Jakoś oglądanie tego nie sprawia tyle przyjemności, gdy po połknięciu dana osoba się uśmiecha i chce więcej...
to rada nadzorcza sieci hipermarketów w Polsce, obmyślających co jeszcze można wmielić do szynki lub parówki i podpisac promocja. A filmik zeby szary lud teraz myślał jaki to luksus wp🤬lać robaki bo oni je wp🤬laja...
Konto usunięte
2011-03-21, 23:35
Podane jak u Magdy Gessler. Kolorowe i soczyste.
Gość ma różne pomysły, prowadził fajny program "Kuchenna chemia" na Discovery.