Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:08
JoSeed Wczoraj 9:54 3
Debil z telefonikiem... ma dobry film 😈
Szkoda tylko motóra.
Zgłoś
StaryCzerstwy Wczoraj 10:29 17
Piękny motocykl Ural, kopia niemieckiego motocykla BMW z silnikiem boksera z II WŚ. Zawsze chciałem taki mieć z koszem, ale ceny są obecnie z kosmosu za dobrze utrzymany.
Zgłoś
35i Wczoraj 10:47 6
StaryCzerstwy napisał/a:

Piękny motocykl Ural, kopia niemieckiego motocykla BMW z silnikiem boksera z II WŚ. Zawsze chciałem taki mieć z koszem, ale ceny są obecnie z kosmosu za dobrze utrzymany.

Ja wolę mówić emka, Ural był chyba odmianą M-72 na rynek cywilny. Co innego Dniepr, który był kopią Zündappa.
Zgłoś
tars Wczoraj 10:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WKND Wczoraj 11:10 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Driver19cm Wczoraj 11:18
Zgłoś
smc Wczoraj 11:41 10
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 12:33 5
Zgłoś
Takafura Wczoraj 12:34 1
Jestem pewien że gdyby miał trzecią kamerkę to by do wypadku nie doszło.
Zgłoś
Wombat212 Wczoraj 12:47 4
Zgłoś
alekoleś Wczoraj 13:07 1
Zgłoś
draxidox Wczoraj 13:20 1
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 14:41 2
Fajny sprzęt, gdyby nie był ruski to powiedział bym że szkoda.
Zgłoś
RandallFLAGG Wczoraj 15:30 2
Gaśnicy w aucie debilki nie stwierdzono.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem