To mi przypomina, naszych "polityków". Drą mordy, rzucają się słownie, a tak na prawdę nikt nikomu krzywdy nie robi

Nie ma to jak się nap🤬lać za barwy :v
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
One przynajmniej nie mają problemu z sortowaniem rasowym.
podpis użytkownika
Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
Mam kolegę, który kiedyś bawił się w ustawki.
Podczas pierwszej był bardzo młody więc dostał instrukcje, że jak będzie ciężko to ma lecieć we dwóch na jednego.
Oczywiście w przypływie emocji pop🤬liło mu się i wystartował sam do dwóch. Więcej nie opowiadał, bo mu się film urwał...
Podczas pierwszej był bardzo młody więc dostał instrukcje, że jak będzie ciężko to ma lecieć we dwóch na jednego.
Oczywiście w przypływie emocji pop🤬liło mu się i wystartował sam do dwóch. Więcej nie opowiadał, bo mu się film urwał...
Wygląda jak typowa dyskusja w komentarzach na sadolu między kodziarskimi, zj🤬ymi lewakami a prawilnymi zwolennikami krzyżów celtyckich spod znaku sebixa.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
Akurat papugi to bardzo inteligentne zwierzęta.
Akurat papugi to bardzo inteligentne zwierzęta.
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Wygląda jak ustawka kiboli. Jedni i drudzy tylko warczą na siebie i nic po za tym.
podpis użytkownika
I tak gówno z ciebie zostanie