Tutaj widać podręcznikowo, ze pies jest bezbronny, nawet w stosunku do zwykłego gołębia
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Ktoś powie: żeby pilnowal domu...
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. A ten pies to tak jak by gościa z zespołem downa wstawic na bramke w clubie.
K🤬a brzydki ten pies jak dupa po sraniu. Na c🤬j ludzie kupuja takie gówna z hodowli?
Ktoś powie: żeby pilnowal domu...
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. A ten pies to tak jak by gościa z zespołem downa wstawic na bramke w clubie.
Brzydki to ty jesteś to raz. Na c🤬j to cię matka nie wypluła a szkoda.
Siersć ma pilnować domu. A jego wygląd zapewnia to że takie lamusy jak ty nawet do furtki nie podejdą bo się boją.
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. Tak tak oskarku, łochroniarze przyjadą albo nie przyjadą albo po 40 minutach jak już będzie po wszystkim. Edek i Ziutek emerytowani milicjanci co łacznie mają 135 lat...
Masz zespół downa ? Tak mi nie szkoda.
P.s Tak poważnie, te rasy to mutanty genetyczne, chorowite, wymagające ciągłej opieki weterynarza. Kupują je zakompleksieni ludzie.
A CzerstWybut po prostu nie lubię

Tutaj widać podręcznikowo, ze pies jest bezbronny, nawet w stosunku do zwykłego gołębia
Tyś gołębia widział?
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Genetycznie zmodyfikowana rasa. Przez to upośledzona (problemy z poruszaniem, oddechem i wiele innych wad)
jeżeli to jest gołąb to sadol jest portalem katolickim
Siersć ma pilnować domu. A jego wygląd zapewnia to że takie lamusy jak ty nawet do furtki nie podejdą bo się boją.
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. Tak tak oskarku, łochroniarze przyjadą albo nie przyjadą albo po 40 minutach jak już będzie po wszystkim. Edek i Ziutek emerytowani milicjanci co łacznie mają 135 lat...
P.s Tak poważnie, te rasy to mutanty genetyczne, chorowite, wymagające ciągłej opieki weterynarza. Kupują je zakompleksieni ludzie.
Przecież on nawet swojej dupy nie jest w stanie upilnować

Przecież on nawet swojej dupy nie jest w stanie upilnować
Masz rację. Już o tym dyskutowaliśmy na forum Sadola

jeżeli to jest gołąb to sadol jest portalem katolickim
No, pokazane tutaj są kary za zabijanie, cudzodupczenie, kradzieże i więcej z puli 10 przykazań.
Średniowieczny katolik powiedziałby, że mocno katolicki portal.
No spoko... ale przy końcu to juz nie musialeś sie nam przedstawiać. Wszyscy wiedza juz jaki jestes atencyjny i zj🤬y