Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
crossdressphyxia 2020-06-25, 19:15 59
Cytat:

Jaja większe niż biceps

Ca za pop🤬lone czasy, że głupotę ludzką tłumaczy się odwagą i wielkimi jajami. To tak, jakby powiedzieć, że samobójca jest zajebisty, bo miał wielkie jaja, że odebrał sobie życie.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
pazuzu 2020-06-25, 19:28 9
Pewnie jakiś mały chory rekin błąkał się na mieliźnie, wielki mi k🤬a bohater. Szczupaka wieclkszego złowiłem niż ten rekin
Zgłoś
Tryper 2020-06-25, 19:55
K🤬a mać, on tego rekina przecież ściulał zeofil j🤬y.

podpis użytkownika

Zawsze stoi.
Zgłoś
Dehydrated 2020-06-25, 20:39 13
Po prostu debil i ciota
Szkoda że mu ręki nie up🤬liło
Zgłoś
freaky 2020-06-25, 20:46 1
Wygląda jak netflixowska adaptacja Beowulf.
Zgłoś
Sknera 2020-06-25, 21:04 7
Na drugim planie widać wędkarza. Prawdopodobnie gość złapał go na wędkę i holują go by wyjąć haczyk. ^^ Rekin krzywdy mu nie zrobi jest na bank zmęczony po walce z wędkarzem. Nic tylko pogratulować pięknej zdobyczy.
Zgłoś
SuchyHarry 2020-06-25, 23:20 3
k🤬a czarny znów prześladuje białego!!!! Gdzie są teraz te j🤬e media???

podpis użytkownika

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
czarnyblack 2020-06-25, 23:30 3
Wiecie dlaczego rekiny nie jedzą murzynów?
.
.
.
.
Bo myślą, że to gówno wieloryba.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-06-25, 23:45
Bardziej by pasowała nazwa filmiku: Jaja większe od mózgu
Zgłoś
Barnellini 2020-06-26, 0:52
crossdressphyxia napisał/a:

Ca za pop🤬lone czasy, że głupotę ludzką tłumaczy się odwagą i wielkimi jajami. To tak, jakby powiedzieć, że samobójca jest zajebisty, bo miał wielkie jaja, że odebrał sobie życie.

SebastianDg napisał/a:

Bardziej by pasowała nazwa filmiku: Jaja większe od mózgu

Może źle się wyraziłem. Macie absolutną rację. Tacy debile, którzy kładą na szli swoje życie, żeby komuś zaimponować lub nagrać zajebisty filmik są godni pożałowania bo najwyraźniej nie mają po co żyć. W ogóle nie imponuje mi takie zachowanie. Wręcz przeciwnie.

Pozdro

podpis użytkownika

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Adae 2020-06-26, 1:05

No nie, to w ogole nie tak, to zupelnie na odwrot, a Ty jestes niedorozwiniety.
Zgłoś
KaprysLosu 2020-06-26, 1:13

odwaga jest tylko wtedy, gdy sobie zdajesz sprawę z konsekwencji, w związku z czym, samobójcy odwagi nie można odmówić, a podejmowanie ryzyka poprzez głupotę nie jest wyrazem odwagi, bo sobie sprawy z konsekwencji nie zdajesz, więc lekko zbłądziłeś a wielkie jaja w kontekście raczej oznaczają coś na zasadzie "potrzymaj mi piwo" czyli jakiś heroiczny cel znany, wykonanie przypadkowe, a konsekwencje jak wiatr zawieje
Zgłoś
cichyjanek 2020-06-26, 2:08

K🤬a zarejestrowałem się po 15 latach na sadisticu żeby ci to napisać,

TO NIGDY NIC NIE OPOWIESZ SWOIM DZIECIOM #w
Zgłoś
Sets 2020-06-26, 7:13 4
Szkoda, że klip jest całkiem bez kontekstu. Jakiś wędkarz złapał tego rekina, a ten facet próbował pomóc w wyjęciu haczyka. No ale pięknie widać, jak ludzie potrafią wszystko interpretować jak chcą, nie wysilając się ani trochę, aby poszukać informacji na dany temat.
Jedno ze źródeł:
norfolkdailynews.com/news/national/odd_national/swimmer-caught-on-vide...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie