Choć jako ekspert od walki na noże i obrony przed napastnikiem z pistoletem ( ekspert sadolowy - wiedza z filmów i komentarzy) stwierdzam że złamał wszystkie zasady.
Nie atakuje się nożownika.
Nie startuje się z nożem do gościa z pistoletem.
Nie ryzykuje się życia dla gównianej komórki lub mienia firmowego.
Ma baba jaja
No, odważna jest.
Choć jako ekspert od walki na noże i obrony przed napastnikiem z pistoletem ( ekspert sadolowy - wiedza z filmów i komentarzy) stwierdzam że złamał wszystkie zasady.
Obaj nie ogarnęliście. Tam głównym celem życia jest bycie odj🤬ym. Kobieta czuła się niespełniona, bo już 4 krzyżyki blisko, a ona wciąż nawet nie została postrzelona, potrącona, pobita, ostrzyżona etc. Wyczuła okazję i postanowiła skorzystać, po prostu nie wyszło....
Obaj nie ogarnęliście. Tam głównym celem życia jest bycie odj🤬ym..
To była bardzo, bardzo blisko.
Za to tego ćwoka, który nie potrafi obsłużyć swojego własnego gnata powinni jaj pozbawić.
Albo mi się zdaje albo w ziemie strzelił xD
Tak dźgała go tylko krwi nie widać jakoś
By krew lała się w filmowy sposób od dźgnięcia, trzeba trafić w np. tętnice.
Tylko zgaduję, że to był straszak. Dziwne, że uzbrojony, choćby nie wiem jaki p🤬duś, chował się za własną kobietą i staruszkami.
No i fajny przykład, że nie wystarczy kupić sobie gnata. Trzeba jeszcze co jakiś czas pójść z nim na strzelnicę.
Albo mi się zdaje albo w ziemie strzelił xD
Bo strzelił! Idiota nawet nie ma pojęcia do czego to służy.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentNo, odważna jest.
no chyba, że akurat koleżanka robi teledysk na tiktoka