Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:38
Witajcie Sadole, tego dnia chciałem podzielić się z wami jak to hipermarkety dbają o podaż białka w naszych organizmach, filmik nie jest mojego autorstwa ja go tylko tutaj umieszczam, gdzie i kiedy macie na filmiku napisane.

Nie znalazłem po tagach, jak było to było a jak nie było to nie było.
Zgłoś
D3Ton 2018-05-15, 13:57 2
Ale by na to ryby brały...
Zgłoś
nowynick 2018-05-15, 14:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 14:13 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
intermag 2018-05-15, 14:22 1
Zgłoś
dres1 2018-05-15, 14:37 1
Po prostu mają w sobie dużo białka.
Zgłoś
Romo666 2018-05-15, 14:44 4
Zgłoś
warszawiak123 2018-05-15, 14:44
ale ładne się wykluły
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 15:09 48
Zgłoś
Romo666 2018-05-15, 17:12 11
@up

człowieku tu nie chodzi o przeterminowane jedzenie albo "darmowe białko" tylko o to że robisz z igły widły i problem dla sklepu. Bo taka ameba umysłowa jak Ty co od razu uprzejmie donosi jest zwykłym śmieciem utrudniającym życie innym. Podaj mi na pw dane swojej "działalności" zaraz sanepid do Ciebie wpadnie i zobaczysz jak miło jest być po drugiej stronie barykady.

Zgłoś
~PowerBoBass 2018-05-15, 17:25 10
Zgłoś
krecikprecik 2018-05-15, 17:40 9
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-05-15, 17:57 1
ale w takich larwach nie ma nic złego, nawet do leczenia ich się używa
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 18:25
Wypasione, w sam raz na ryby. O tej porze najlepiej bierze Leszcz na fachowo zwane "mady"
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 18:36 16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem