👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pantilion napisał/a:
Założył się z kimś chyba
![]()
Nie założył się z kimś, tylko założył coś, a skoro już założył to mu jaja nie potrzebne.
Pantilion napisał/a:
Założył się z kimś chyba
![]()
Nie, nie założył się- on tak chodzi ubrany na co dzień...
kolejny co naoglądał się jackassa, wrestlingów i też postanowił zostać debilem.
tuż przed skokiem miałem nadzieje że ktoś mu chociaż pod jedną swietlówką wsadził zwykłego kija ale niestety. tak czy siak mógł ubrać lepsze pantalony bo teraz bedzie mógł sobie wybierac co jakisz czas skrawek szkła z wora.
Szkoda że sobie debil nie rozciął tętnicy udowej, był by świetny materiał na harda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie