Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jajecznica
not_NULL • 2011-03-03, 21:28
Żona robi mężowi jajecznicę na śniadanie, mąż staje przy niej i zaczyna:
-Więcej masła. Więcej. No ale nie przesadzaj. Użyj łyżki. Masła więcej. Dosyp soli. DOSYP SOLI! Zawsze zapominasz o soli. Obróć że tą jajecznicę. OSTROŻNIE! No co Ty w ogóle robisz... Opanuj się. OSTROŻNIE MÓWIĘ! Nigdy mnie nie słuchasz. Czemu dałaś tak mało masła? I jeszcze tej soli nie dodałaś... NO MIAŁO BYĆ OSTROŻNIE! Przypalisz zaraz tą jajecznicę, zmniejsz ogień...
Ta w końcu nie wytrzymuje i pyta:
-Co Ty w ogóle odp🤬lasz? Przecież Ty nawet jajka nie umiesz ugotować, to co się wp🤬lasz jak ja coś przyrządzam?
-Chciałem Ci pokazać jak się czuję kiedy prowadzę a Ty siedzisz obok.
Zgłoś
MyDreams 2011-03-03, 21:49 2
Jak bym słyszał rozmowę mojego ojca z matką. Piotr uważaj z lewej samochód. Dobra wolne możesz jechać. A nie poczekaj jedzie jeszcze jakieś auto 12 kilometrów stąd. Skręć tu, uważaj tam. Kórwa mać, normalnie gps wysiada przy niej.

podpis użytkownika

No chłopaki szału nie ma.
Zgłoś
marna 2011-03-03, 21:53
MyDreams, i powiedz jeszcze, że mama nie posiada prawka i dlatemu zna się lepiej bo wszystko lepiej obserwuje

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 8:44
MyDreams U mnie było o o tyle gorzej, że kobitka która mnie instruowała nigdy nie miałą prawa jazdy
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 15:33 2
Kawal calkiem dobry, a ty ulthart wyp🤬alaj z tego serwisu, najlepiej wroc do pokeballa z ktorego wyszedles.
Zgłoś
Kwass 2011-03-04, 15:35 1
i taka konstrukcja jest kobieta...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 15:40 2
Dem napisał/a:

Kawal calkiem dobry, a ty ulthart wyp🤬alaj z tego serwisu, najlepiej wroc do pokeballa z ktorego wyszedles.

Zgłoś
zKurWielu 2011-03-04, 15:44
P🤬lona, wk🤬iająca prawda.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 15:45 5
@ulthart wyp🤬alaj z tego serwisu, kawał całkiem dobry, ale standardowo musiał wkleić jakiś p🤬lony obrazek licząc na pierdyriald piw.
Zgłoś
kavillock 2011-03-04, 16:12
co za debil dodaje masło do jajecznicy
Zgłoś
edge 2011-03-04, 17:00 5
kavillock napisał/a:

co za debil dodaje masło do jajecznicy

A no taki co lubi jajecznice z masłem debilu.

podpis użytkownika

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 17:15
Prokurator napisał/a:

@ulthart wyp🤬alaj z tego serwisu, kawał całkiem dobry, ale standardowo musiał wkleić jakiś p🤬lony obrazek licząc na pierdyriald piw.

Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 18:03
Panowie spokojnie, @ulthart to tylko mały , głupi trollek , a co do kawału to całkiem niezły
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 18:05
Onan the barbarian napisał/a:

Panowie spokojnie, @ulthart to tylko mały , głupi trollek , a co do kawału to całkiem niezły

Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-04, 21:06
mój mąż nie potrafi zapamiętać szczegółów drogi, jak jedziemy gdzieś dalej, i mówi tak
: nie wiem jak to zapamiętałaś,
na autostradach sam wybiera ścieżki i mówi tak:
nic nie zapamiętałaś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie