Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-13, 17:28
@FunTastic na grzędzie to kura może siedzieć, ale nie wysiadywać jajko.
Zamiast jajecznicy z boczkiem, byłaby z pisklakiem. Skwarek to skwarek.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 17:58 1
Istnieje coś takiego jak gotowanie w 37 stopniach??
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 18:10
to juz wiem co tak mi ostatnio chrupało jak mi matka jajka ugotowała!!!!
Zgłoś
suchy945 2012-01-13, 18:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 19:11
FunTastic napisał/a:

Tak to jak najbardziej normalne, że jajko to produkt po zapłodnieniu przez kurczaka. 37 stopni to naturalna temperatura w której następuje prawidłowy rozwój organizmu, tak jakby wysiadywała go kura na grzędzie, pe pewnym czasie taki byłby własnie efekt. Jedząc jajka jemy tak naprawdę niewyklute małe i to nie jest nic odkrywczego. Łatwo to przyuważyć ze względu na czerwone żyłki na niektórych żółtkach, które świadczą o tym, że powstał już zalążek maleństwa. Dlatego też wegetarianie nie spożywają jajek. Pozdrawiam.

ty tepaku po co takie farmazony puszczasz? do skorupki jest przyczepiona pepowina
Zgłoś
Zdzisław2002 2012-01-13, 19:19
co było pierwsze kura czy jajko?
Zgłoś
piotrekp25 2012-01-13, 19:27
natura jest niesamowita ,z żółtka powstał ptaszek
Zgłoś
jezier 2012-01-13, 19:50 1
suchy945,

no następny inteligent

Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 19:52 4
Cytat:

Ja pie**ole... jak można w ogóle myśleć, że jak się gotuje jajko to się zacznie pisklak rozwijać... k***a... i tacy idioci będą zarabiać na moją emeryturę....

A kto powiedział ze będą
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 23:37
Właśnie jadłem gotowane jajko, gdy trafiłem na ten temat. Tak "smacznie" juz dawno nie miałem, dzięki
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 0:17
Tak długo robił tę jajecznicę, że aż się jajko znudziło i stało się kurą
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 0:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
contracts 2012-01-14, 1:27 1
z jajka sklepowego wykluje się jedynie to co usmarzysz... pamiętaj że one były zamrożone czyli już martwe. Ps. jak byłem mały to usiadłem kiedyś na jajku bo myślałem że się coś wykluje, ale dupa była za ciężka i spodnie do prania
Zgłoś
pakicito 2012-01-14, 2:05 1
Zgłoś
Legon 2012-01-14, 20:34
patrz kto wstawil fan barcelony u nich lekkie odepchniecie oznacza bol meke i trzymanie sie za twarz takiemu to wszystko wmowisz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem