jeabny spaślak, syf w pokoju i jeszcze wp🤬la na łozku, bo mu babcia przyniosła ... dobrze mu tak
szkoda że to nie wrzący olej

ale żeby tak wp🤬lać na łóżku?... ja bym mu nic do jedzenia nie dał na miejscu babci, może by się nauczył że należy jeść przy stole
To to nic. Kto normalny montuje monitoring w takim pokoju? Chyba tylko stary, który chce podglądać swoje dzieci. ( Nie, mnie nikt nie podglądał i nikt mnie nie molestował )

J🤬y przegryw . jest pasożytem w stadium larwalnym . niech nim nakarmią zwierzęta w zoo . pewnie nawet się ryżojadowi umyć nie chce, tylko gra , żre i sra .
Pięknie szkoda ze jeszcze twarzy tym nie oblał. Jak widzę takie grube dzieci siedzące cały dzień i grające w gry na konsoli a dodatkowo nawet dupy nie rusza żeby zjeść przy stole jak normalny człowiek to bym nap🤬lał aż by mi ręka odpadła
Te nudle jakby były gorące to by chyba było widać delikatna chmurkę pary… plus zamontowana kamera z widokiem bez sensu (ewentualnie by akurat uchwycić to właśnie co się stało).
Eeee monitoring w pokoju syna (tak wnioskuję...)?
Ciekawe co tam się odj🤬o, że do tego doszło i czy gówniarz wie, że jego starzy (bo kto by inny, babcia?!) udostępniają nagrania z nim w roli głównej. Super rodzinka! xD
Ciekawe co tam się odj🤬o, że do tego doszło i czy gówniarz wie, że jego starzy (bo kto by inny, babcia?!) udostępniają nagrania z nim w roli głównej. Super rodzinka! xD