Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jajeczko prawie gotowe, ziemniaczków brakuje , bo sosik już płynie za oknem

jak można tyl eoleju wj🤬 żeby zrobić jedno jajko sadzone... w sumie to nie sadzone tylko smażone w głębokim oleju
Jakiś niejadek ten co smaży ja tam muszę 8-10 usmażyć co najmniej, a w Radomiu w barach śniadanie na bekonie to 5 jaj i można dobrać. Male brudasy z Ameryki południowej chyba.
Leci to leci póki nie przeszkadza w zrobieniu jajek nie ma sensu specjalnie drążyć tematu. Jak to mówią, życie
Przynajmniej ma szczelną chałupę hahahehe
Jakby mu wody kapnęlo na patelnię na olej to dopiero by było uuuu

Jakby mu wody kapnęlo na patelnię na olej to dopiero by było uuuu
Flodzia rozwolnienia dostała po kebsie z przydrożnej budy i taki oto efekt jest.
niemamskarpet. napisał/a:
jak można tyl eoleju wj***ć żeby zrobić jedno jajko sadzone... w sumie to nie sadzone tylko smażone w głębokim oleju
O tak właśnie