Też bym się wk🤬ił jakby mi suka wjeżdżała w nogi wózkiem bo jej się nudzi ....
Najlepsze są suki z gówniakami, zadowolone, że bąbelek nak🤬ia cię wózkiem po nogach.

Dobrze k🤬ie, powinni te leżące truchło zapiąć do maszyny myjącej podłogę, na sucho szmatą od razu wycierać
yarekkk napisał/a:
Powinno to się wyświetlać przed wejściem do Lidla
Nie wystarczy, że w Lidlach z głośników lecą komunikaty w 'ukraińsku mowu'?

Zulu-Gula napisał/a:
Najlepsze są suki z gówniakami, zadowolone, że bąbelek nak🤬ia cię wózkiem po nogach.
Stare prukwy z dziadami nosaczami robią tak samo dlatego polecam zacząć się po prostu krzątać w miejscu, schylić się gw🤬townie po jednorazówkę powodując odpychanie. Przeważnie zdają sobie sprawę, że stoją Ci dosłownie na plecach. Nie polecam zwracać uwagi w sposób "przepraszam, czy mogłaby mnie pani nie popychać tym wózkiem?" bo ludzie to kretyni z mentalnością chłopa małorolnego i te dyskusje są z reguły bezowocne.
Szczerze powiedziawszy zdaje sobie sprawe z tego że cześć ludzie jest totalnie sp🤬olona ale paradoksalnie z wózkami i dzieciakami walącymi po nagach nie miałem jeszcze styczności..
Ale zawsze wtedy można zrobić gw🤬towny ruch i popchać wózek w drugą stronę po czym przeprosić że nie zauważyło się drugiej osoby co stała zaraz za plecami szturchając sie wózkiem.
Jedynie z czym miałem styczność to z paroma debilami na ulicy, którzy dosłownie stoją ci na zderzaku i to jeszcze k🤬a z tymi 4 letnimi łysymi oponami w zimie:/
Kolejna sprawa że ostatnio staram sie mniej jeździć i chodzę pieszo i od razu co minie zaczęło wk🤬iać to te j🤬e kopciuchy co dosłownie palą na przystankach z powrotem jak 10-15 lat temu.. widać po covidzie i zakazie wychodzenia zapomnieli że k🤬a jest zakaz publicznego palenia..
I o dziwi większość osób to stare baby nawet nie dziadkowie tylko baby....
Ale zawsze wtedy można zrobić gw🤬towny ruch i popchać wózek w drugą stronę po czym przeprosić że nie zauważyło się drugiej osoby co stała zaraz za plecami szturchając sie wózkiem.
Jedynie z czym miałem styczność to z paroma debilami na ulicy, którzy dosłownie stoją ci na zderzaku i to jeszcze k🤬a z tymi 4 letnimi łysymi oponami w zimie:/
Kolejna sprawa że ostatnio staram sie mniej jeździć i chodzę pieszo i od razu co minie zaczęło wk🤬iać to te j🤬e kopciuchy co dosłownie palą na przystankach z powrotem jak 10-15 lat temu.. widać po covidzie i zakazie wychodzenia zapomnieli że k🤬a jest zakaz publicznego palenia..
I o dziwi większość osób to stare baby nawet nie dziadkowie tylko baby....
Quassar napisał/a:
(...)
To się ciesz, że jesteś młody, bo za moich czasów palili w biurach, restauracjach, domach, tramwajach, autobusach, praktycznie wszędzie. Teoretycznie powinienem już mieć ze 5 rodzajów raka i 3 razy umrzeć.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
To i to jak ktoś stoi tuż obok przy kasowaniu... K🤬a.. Za jebac w ryja to malo

Zulu-Gula napisał/a:
Wystarczy energicznie odepchnąć wózek do tyły razem z gówniakiem, nie pytaj skąd wiem

powinno się tak robić ze wszyskimi samicami spermiarzami i gówniakami świat byłby lepszy