👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co!!! Takie lagi mają być? To jest komiks?
A nie, sorry. Net mi zamula.
A nie, sorry. Net mi zamula.
na razie to tylko prerenderowany filmik jakich wiele. możliwości silnika to można zobaczyć na gameplay'u dopiero
@UP
a czego ty nowego chcesz mieć więcej?
stada murzynów w tle ci brak?
a czego ty nowego chcesz mieć więcej?
stada murzynów w tle ci brak?

Dobra grafa bedzie wtedy jak podejdziesz do jakiegos obiektu i np na scianie bedzie widać wgłębienie jakiejs ryski czy czegos podobnego. Jak narazie to w świecie "nierzeczywistym" ciezko zobaczyc co jest dobre w wygladzie a co nie. A cienie, światła, randering juz jest.. juz był dawno. A załoze sie ze silnik U4 to wypicowany U3.
Gdyby to była prezentacja na milenium 2000 to ok, ale dziś?
Watch Dogs jest już teraźniejszy, a
Watch Dogs jest już teraźniejszy, a
Nap Limak napisał/a:
Jak będą wyglądały gry przyszłości?

lepszy ogień widziałem w mario
obudzcie mnie jak wyjdzie silnik przez który nie odróżnię rzeczywistości od ekranu
aktualna ocena-odgrzewanie kotleta
przelomowy to był frostbite i na tym zakończmy dyskusję, dopóki nie wyjdzie następny przełomowy to mogą się schować silniczki
obudzcie mnie jak wyjdzie silnik przez który nie odróżnię rzeczywistości od ekranu
aktualna ocena-odgrzewanie kotleta
przelomowy to był frostbite i na tym zakończmy dyskusję, dopóki nie wyjdzie następny przełomowy to mogą się schować silniczki

Dupa, a nie grafika
Jak przyjdzie co do czego to żadnej ciekawej gry. Byle tylko ładnie wyglądało, a nic więcej do zaoferowania...

lamerski ten silnik ..spodziewalem sie czegos lepszego serio jestem zrozpaczony ..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie