Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
f................7 2017-03-18, 22:42 46
2 wersja przebicia balona (w komorze bezodbiciowej) kojarzy mi się z dźwiękiem trafienia wroga w Call of Duty
Zgłoś
_................_ 2017-03-19, 2:14 32
Ciekaw jestem, jak wyszedłby film z pierdzeniem w każdej z tych komór. Kto pierwszy wrzuci, temu chwała i tysiąc piw.
Zgłoś
~Velture 2017-03-19, 8:31 6
Niedziela, godzina 8 rano... obudziłem się skacowany i walę klina sobie...
Pierwsza moja myśl po odpaleniu kompa to, że chciałbym zobaczyć wąsatego gościa co przebija balon...

Dziękuje autorze.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
stary_piernik 2017-03-19, 9:02 4
miałem okazje przebywać przez chwile w takiej komorze, z totalnym wytłumieniem dzwięków z zewnąrz... pewna firma w takim pomieszczeniu dokonuje pomiarów natężenia dzwięku pracujących mechanizmów wyposażenia samochodów i ustala sobie jak zużycie wpływa na zwiększenie głośności pracy powyższych. Uczucie jest dość dziwne nawet podczas rozmowy... własny głos brzmi zupełnie inaczej a do tego jak jest cisza...zaczynasz mieć wrażenie że słyszysz własne serce...
Zgłoś
M................e 2017-03-19, 10:32 25
stary_piernik napisał/a:

miałem okazje przebywać przez chwile w takiej komorze, z totalnym wytłumieniem dzwięków z zewnąrz... pewna firma w takim pomieszczeniu dokonuje pomiarów natężenia dzwięku pracujących mechanizmów wyposażenia samochodów i ustala sobie jak zużycie wpływa na zwiększenie głośności pracy powyższych. Uczucie jest dość dziwne nawet podczas rozmowy... własny głos brzmi zupełnie inaczej a do tego jak jest cisza...zaczynasz mieć wrażenie że słyszysz własne serce...

Twój głos brzmi dla Ciebie dziwnie, bo nie odbity przez otoczenie nie dociera do Twoich uszu -dlatego w telefonach zawsze w głośniku słyszysz to co trafia do mikrofonu, aby polepszyć komfort użytkowania.

A w zupełnej ciszy słyszysz prace swoich organów wewnętrznych -drgania przenoszą sie przez organizm i sa odbierane przez bębenek, co odbieramy jako dźwięk. Tylko w normalnych warunkach natłok dźwięków który trafia do ucha zagłusza nasz organizm.
Zgłoś
fantastico 2017-03-19, 13:23
Czuje się spełnionym sadystą po tym filmie. Podbudowująca ilość piw. Znaczy, że każdy ma te same odczucia.
Zgłoś
Zeusek 2017-03-19, 18:29
Już wiem skąd wzieli dzwięk killa do coda :v
Zgłoś
plimos 2017-03-19, 19:01 4

Zgłoś
Roger_Skurwielson 2017-03-19, 21:19
Według mnie ciekawy materiał, fajnie pokazane jak to działa, zero naukowego bełkotu, piwko. P.S komora bezodbiciowa jest znana jako komora bezechowa obie nazwy są poprawne.

podpis użytkownika

Zbieram piwa bez tematów.
Zgłoś
wigan77 2017-03-20, 2:02 1
Zgłoś
Xian5 2017-03-20, 10:10
Pierwsze to wystrzał broni z Battlefielda a drugi to Call of Duty
Zgłoś