📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:56
🔥
Niegrzeczny misiek
- teraz popularne

@andyq
Chociaż masz rację co do tych linii, to widzę, że mentalnie z tej twojej remizy to ty nigdy wyjdziesz.
Chociaż masz rację co do tych linii, to widzę, że mentalnie z tej twojej remizy to ty nigdy wyjdziesz.

andyq napisał/a:
... wiesniaki ...od waszego. ...
Hmm jeśli się nie mylę to wyjechałeś, nie przyznajesz się do ojczystego kraju i wyżej srasz niż dupę masz... Mniej spiny człowieku, ludzie sobie jaja robią a Ty się już obsrałeś.

A ja myślałem że tam w motorach też kierownica po prawej a tu psikus, tak jak u nas po środku

rojo napisał/a:
A ja myślałem że tam w motorach też kierownica po prawej a tu psikus, tak jak u nas po środku

Też tak wyglebiłem. Nagła reakcja, za mocno za hebel i nawet nie wiadomo kiedy budzisz się na asfalcie. Brak techniki, a kierowca burak swoją drogą.

eeeeeeee a nikt nie zauważył, że p🤬do za wcześnie zmieniłeś pas ? samochód zwolnił i zmienił pas na przerywanej. Zdaje się, że nie dał kierunkowskazu - to fakt, ale nie płacz bo też nie byłeś ok.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie