📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:56
🔥
Niegrzeczny misiek
- teraz popularne

Jedzie pod prąd i jeszcze zdziwiony
piwo za właściwe określenie angola w ojczystym języku.

piwo za właściwe określenie angola w ojczystym języku.
Koleś z ubezpieczalni dostał tyle kasy że kupił sobie nowy moto. Filmik stary.

@ up piter210 co się czepiasz to cywilizowany kraj u nas dostałbyś mandat za jazdę bez gaśnicy na ubezpieczenie go i kasa w portfelu także wyjrzyj z kurnika może zobaczysz coś innego

Gdyby nie przejechał po ciągłej a zjechał tam gdzie typek samochodem to by problemu nie było

chlop napisał/a:
u nas dostałbyś mandat za jazdę bez gaśnicy na ubezpieczenie go i kasa w portfelu
jak mi to przetłumaczysz to postawię Ci piwo,
ps. rzadko wyglądam z kurnika bo kury świetnie zajmują się jajami

O ile dobrze widzę, to motocyklista zmienił pas na ciągłej, samochód prawidłowo 5m przed zjazdem, tam gdzie jest przerywana. Mylę się?

@up
Tak, mylisz się. To auto w ogóle nie powinno się tam znaleźć, bo to "BUS lane", dozwolony również dla taxi, rowerzystów oraz motocyklistów.
Tak, mylisz się. To auto w ogóle nie powinno się tam znaleźć, bo to "BUS lane", dozwolony również dla taxi, rowerzystów oraz motocyklistów.

No trochę spanikował przy hamowaniu.
Mnie za to ujęła różnica nastawienia wszystkich ludzi tu, a w naszym ojczystym kraju.
Mnie za to ujęła różnica nastawienia wszystkich ludzi tu, a w naszym ojczystym kraju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie