📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

Pijaczek pijaczkiem, ale jakim cudem ona dożyła tego wieku? Przejechała po czymś a potem w ciemno próbowała po tym wycofać
Kukuszka napisał/a:
Pijaczek pijaczkiem, ale jakim cudem ona dożyła tego wieku? Przejechała po czymś a potem w ciemno próbowała po tym wycofać
nie próbuj zrozumieć kobiet, kochaj albo pieprz jak będziesz miał okazję

jimiq napisał/a:
nie próbuj zrozumieć kobiet, kochaj albo pieprz jak będziesz miał okazję
Ale pieprz, pieprz czy pieprz? Wytłumacz, bo nasi "bracia" nie rozumieją!
chciałbym zauważyć, że mimo wszystko zadwoniła na pogotowie. Baby jakie są takie są, widać po tych filmach tutaj. To że bała sie konsekwencji jest na drugim planie, najważniejsze że po wszystkim zadzwoniła po pomoc
jak pijesz alkohol ze nie jestes w stanie wrocic do domu to to jest twoja wina
Rozumiem że nie ma obowiązku sprawdzania czy akurat przypadkiem nie leży jakiś pijak przed samochodem ale nie zastanowiło ją to że auto natrafiło na przeszkodę w miejscy gdzie nic takiego nie powinno być, normalny kierowca zatrzymałby się i sprawdził co tam leży.
Kukuszka napisał/a:
Zwróć uwagę, że tam leży śnieg. Mogła pomyśleć, że to jakaś zaspa albo bryła lodu.
To racza cza cza cza cza racza racza cza cza
Panowie przodem wino z lodem a panie z tyłu w opalaczach
Racza cza cza cza cza racza racza cza cza
Co cztery kroki wdech głęboki każdy w winie usta macza
Tańczymy tyłem i z przechyłem tak by się przy tym nie zataczać!
Panowie przodem wino z lodem a panie z tyłu w opalaczach
Co cztery kroki wdech głęboki każdy w winie usta macza
Tańczymy tyłem i z przechyłem tak by się przy tym nie zataczać!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie