Czołg holuje ciężarówkę, na śliskiej zaśnieżonej i oblodzonej drodze, materiał własny, nagrywane śniegiem
Jak ja sluzylem w WP to nasze czołgi miały działa itd.
To to jest wóz bojowy. Co najmniej o połowę lżejszy od tego tira, jeśli on jest zaladowany.
Konto usunięte
2015-11-22, 13:11
@up lżejszy czy nie, gąsienice dają zdecydowanie większą powierzchnię tarcia a więc i większy opór, dlatego też skuteczniej będzie mu pociągnąć TIRa niżeli miałby to zrobić inny pojazd na kołach.
Do Autora: gdzie cię tak fajnie obsłużyli?
to jes m113 spaqdek od amerykańców w naszym wojsku. ja prowadziłem taki prezent z 58r.... pewnie jeszcze wietnam zaliczyło
Konto usunięte
2015-11-22, 13:20
dobra spece od wp wyp🤬alać na misję do afganu.
to nie ma nic wspólnego z "dbaniem o kierowców" - raczej mają w interesie udrażnianie dróg a na takich kierowców pozostaje im pewnie niezłe wiązanki układać
@Psilocke to nie jest wóz bojowy, a transporter opancerzony. Jak już kogoś poprawiasz to staraj się aby ciebie nie poprawiano.
podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
ładnie w tej Danii śniegu naj🤬o
@somtawkith, sytuacja miała miejsce w Danii, gmina Ballerup, jest to jedyna droga dojazdowa do szpitala, zablokowanych było: dwie polskie ciężarówki i kilka osobówek, najpierw przyjechała służba drogowa, później policja, nikogo nie ukarali mandatem tylko wezwali na pomoc wojsko, które przysłało ten opancerzony transporter, który jak błędnie zrozumiałem duńczyków jest czołgiem
W sumie to całkiem ciekawa przygoda.
Drodzy, wyspecjalizowani gracze word of tanks. Możliwe, że was zdziwię i polecą słowa nienawiści w moją stronę, ale nie każdy potrafi odróżnić czołg od jakiegoś tam XFc🤬jwieco14v10PogromRozp🤬ol. Dla mnie czołg to czołg i tyle w temacie.
Bez obrazy.
Konto usunięte
2015-11-23, 8:01
Tak się to robi...
Wystarczyło solą podsypać trochę odgarnąć i sam by podjechał