Witam, nadarzyła się okazja to wstawiam zarejestrowaną utratę 9 życia pewnego kotka, któremu nie dało się już w żaden sposób pomóc
Warto jednak zwrócić uwagę na czas jaki potrzebowała moja dziewczyna do zrozumienia całej tej sytuacji ( 11 długich sekund) oraz jej błyskotliwe pytania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-02-23, 0:28
Ta twoja dziewczyna to jakas pusta rura,nie? Ale czego sie spodziewac. Na lepszą nie stac takiego kundla co wstawia do sieci filmiki ze swoją dziewczyną i publicznie sie z niej nabija. Wiem ze nie zrozumiales, ale inni zrozumieją.
konto usunięte
2015-02-23, 0:37
@Oranżada
To był sarkazm...
"Leciał przez droga"
wracaj powtarzać podstawówkę
KondziuSzczecin,
Odróżniajmy sarkazmy za potrącenie zwierzęcia i nie udzielenie mu pomocy można dostać mandat a nawet zawiasy.
konto usunięte
2015-02-23, 1:14
Chorusek napisał/a:
"Leciał przez droga"
wracaj powtarzać podstawówkę
Taki mądry i czepialski a tylko w tym zdaniu zauważył, że coś jest nie tak. Oczywiście mamy do czynienia z piękną śląską gwarą i nie leciał, a lecioł tak w ogóle.
konto usunięte
2015-02-23, 1:33
w gwoli ścisłości @Oranżada, zawróciłem przy pobliskiej restauracji widocznej po lewej by 'udzielić' kotu pomocy jeśli byłoby to możliwe, niestety nie dało się nic już zrobić - a jechać z widocznie zdechłym kotem do weterynarza by on powiedział że nieżyje mija się z celem.
bardziej boli mnie też czasem cierpienie zwierząt niż ludzi i szkoda mi tego kotka.. ale co zrobić... miałem jakieś szanse tego uniknąć?
a tak poza tym: ja, godom po ślunsku i sie tego nie wstydza..
konto usunięte
2015-02-23, 1:38
Głos typowego chowu klatkowego to i pewnie dobór partnerki do poziomu.
konto usunięte
2015-02-23, 8:25
wszystkiego na raz nie da się wyplewić @Misiek_KRK. Co do mojej dziewczyny - chyba się wtedy malowała więc nie skupiła swojej uwagi na drodze, stad też to opóźnienie i pytania

. Poza tym jest piękna i mądra, możecie mi tylko zazdrościć :*
" jej błyskotliwe pytania" i Twoje równie inteligentne odpowiedzi: "leciał przez drogA"
konto usunięte
2015-02-23, 9:06
up Ale się czepiacie. Spoko filmik, a pytanie "czy żył jak go potrąciłeś" wygrało. Na koniec też dobre, płacz przeradzający się w śmiech... hehehehe
konto usunięte
2015-02-23, 9:21
@Bananek, a mówi Ci coś słowo: GWARA? jakby nie patrzeć mieszkam na śląsku więc też po śląsku godom i jestem z tego dumny.
szkoda też że nie wychwyciłeś jak moja dziewczyna mówi: "przejechoł żeś kota?" "a on żył wcześnij?" albo tego że przed "droga" powiedzialem "lecioł" a nie "leciał"... eh eh