Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Na wstępie chciałem przekazać Wam, że wrzuta nie ma na celu na siłę propagować bycia świadomym, ale po prostu tak mi się spodobał ten ich program jak i cały kanał, że chciałbym Wam go przedstawić, o ile go tu nie było.

Dodam jeszcze, że oglądając ich wspieracie rozwój kanału

Tutaj link do kanału
Jakby kogoś to zainteresowało.
Zgłoś
Trzyzet 2013-07-31, 17:22
Spoko ale to powinna umieć osoba po pierwszej klasie technikum elektronicznego Mimo to - piwko!
Zgłoś
s................y 2013-07-31, 17:27
mnie nikt nie wspiera, więc ja też k🤬a nie będe nikogo wspierał.
Zgłoś
DR_DRE 2013-07-31, 17:40 3
skarpety_atlety napisał/a:

mnie nikt nie wspiera, więc ja też k🤬a nie będe nikogo wspierał.

Wąskotorowy egoisto, tu nie chodzi czy ktoś kogoś wspiera czy nie, ale o rozwój tych "rzeczy" które coś dają. Prawda jest taka, że to oni wspierają takich matołów jak Ty czy ja, wrzucając ciekawe interesujące i przydatne rzeczy z których można wyciągnąć wiele więcej niż z niejednego wykładu na uczelni a nie na odwrót. Napisałem tylko, że jeśli kogoś to interesuje i CHCE, może "wesprzeć" oglądając i subskrybując. Faktycznie w c🤬j wysiłku. Wiesz przykro się czyta takie wpisy, bo nasz naród jest spowalniany przez takich ludzi jak Ty.
Zgłoś
plonk 2013-07-31, 18:03
DR_DRE, napinasz się jak plandeka na żuku - a może kogoś c🤬ja obchodzi dobór wzmacniacza do kolumn, i nie traktuje tego jako esencji "bycia Sadolem"?
A im bardziej się napinasz - tym bardziej go to cieszy.
PS Z moich obserwacji wynika, że użytkownicy tego portalu wolą być raczej w stanie nieświadomości niż świadomości
Zgłoś
DR_DRE 2013-07-31, 19:15
plonk, nie napinam się, czułem mentalną oraz filozoficzną potrzebę zdisowania tego człowieka i tyle, jak kogoś nie obchodzi niech nie ogląda, to tylko dla zainteresowanych
Zgłoś
k................g 2013-07-31, 19:32
dałem piwko, ale boje się, że znajdą mnie! sprawdzą mieszkanie...znajdą kable, wzmacniacze, telefony, stare łuski, które dał mi ojciec jak służył w AP...itp...nie chce być Brunonem K.!!!!!!!!
Zgłoś
I................o 2013-08-10, 16:21
Gdybym widziałbym ten filmik wcześniej to wiele starych głośników by żyło, w sieci jest mało na ten temat, to co kolega wam przedstawił to bardzo cenne informacje. Oczywiście jak ktoś lubi dop🤬lić basem a nie słuchać na pedalskich głośniczkach.
Zgłoś