👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Witamy w rzeczywistości. Natura nie jest taka lewacka jakby niektórzy chcieli.
Stary fok się za bardzo nie przejął, stara dostanie ruji i będzie dupczenie

trytodie napisał/a:
Ale Ty jesteś koszmarnie głupi szkoda czasu na dyskusję.
PS.
Jakaś dziwna moda zamiast normalnych wyzwisk używać słowo lewak. To jakiś synonim? Czy ktoś zagląda jeszcze do SJP?
Szkoda czasu, tyle że mojego. Zresztą z kim dyskutować? Z jakimś łbem co zaraz zacznie czepiać się słowników i ortografii, bo jest za głupi by używać argumentów? A nie czekaj, już zaczął...

widzę że lewactwo ma niezłe wzorce, zwierzęta lol niedługo będą usprawiedliwiać gw🤬ty zbiorowe tym że delfiny też tak robią
ciekawi mnie czy gdyby zwierze było świadome lepszej opcji to czy nadal by kradło, zabijało itp. XD

ciekawi mnie czy gdyby zwierze było świadome lepszej opcji to czy nadal by kradło, zabijało itp. XD
Co z wami jest? Film o fokach a ci pierdołą o lewakach, idźcie na jakieś forum o polityce zobaczyć czy was tam nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie