jak to się dostało na główną?
15 piw i jest na głównej

A do wszystkich was mówiących że to ciota, lama c🤬j wie co tam jeszcze: Tak naprawdę pewnie nawet nie jeździliście skuterem, ale wielcy znawcy motocrossu w necie

Co do filmiku beka z kolesia, no ale k🤬a, czy wam nigdy w życiu nie przydarzył się fail o podobnym kalibru? Wątpię że nie.
śmigam motocyklem, aktualnie po asfalcie (wcześniej enduro w teren i lasy) ale takiej pierdoły jeszcze nie widziałem, po 1.30 oglądania zastanawiałem się czy to nie jakaś akcja charytatywna spełniająca marzenia ludzi nieuleczalnie chorych i jakaś 80letnia babcia wymyśliła sobie żeby ją na tor puścić
No k🤬a... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w c🤬j wymiatacz" tylko to tak jak u ruskichkamerki przyciągają pecha
no no, na bank...
śmigam motocyklem, aktualnie po asfalcie (wcześniej enduro w teren i lasy) ale takiej pierdoły jeszcze nie widziałem, po 1.30 oglądania zastanawiałem się czy to nie jakaś akcja charytatywna spełniająca marzenia ludzi nieuleczalnie chorych i jakaś 80letnia babcia wymyśliła sobie żeby ją na tor puścić
No k🤬a... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w c🤬j wymiatacz" tylko to tak jak u ruskichkamerki przyciągają pecha
komarek to nie motocykl zapamiętaj to sobie chłopczyku