Jak on się znalazł na tym wyścigu? Albo czego się naćpał / nachlał?

śmigam motocyklem, aktualnie po asfalcie (wcześniej enduro w teren i lasy) ale takiej pierdoły jeszcze nie widziałem, po 1.30 oglądania zastanawiałem się czy to nie jakaś akcja charytatywna spełniająca marzenia ludzi nieuleczalnie chorych i jakaś 80letnia babcia wymyśliła sobie żeby ją na tor puścić
No k🤬a... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w c🤬j wymiatacz" tylko to tak jak u ruskich
kamerki przyciągają pecha
No k🤬a... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w c🤬j wymiatacz" tylko to tak jak u ruskich

GÓRAAL napisał/a:
szkoda motoru na takiego dzbana...
Jak juz tak bardzo szanujesz "motory" to przynajmniej naucz sie pisac "motocykl".
Panowie nie pierd0lcie glupot, najpierw zgasl mu motor, po tym sie zestresowal i za bardzo chcial wszystko przyspieszyc, wiec mu nie wychodzilo (na pewno wielu z was zna to uczucie). To juz wiekszym pacanem jest typ, ktory daje sie wyprzedzic pod koniec filmu
No ok, ale jak ten filmik znalazł się w sieci? Ja bym natychmiast usunął i jeszcze zniszczył kamerkę na wszelki wypadek...

Z początku podjechał normalnie, ale ja mam wrażenie, że ktoś mu przy sprzęgle poszperał, a potem chcąc właśnie nadrobić wyj🤬 xd

Jak się jeździ na motocyklu marki Kawałsraki to się nie dziwię
P.S. Jak zaczniecie mi wmawiać że Kawa to dobry motocykl to zobaczcie czym jeździ czołówka światowego motocrossu i enduro
Co do gościa- miał zły dzień po prostu- zdarza się

P.S. Jak zaczniecie mi wmawiać że Kawa to dobry motocykl to zobaczcie czym jeździ czołówka światowego motocrossu i enduro

Co do gościa- miał zły dzień po prostu- zdarza się

K🤬a toż to ja skuterem po podobnym terenie lepiej jeżdżę o.O
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim