Głupi obrazek. Rozumiem przesłanie i że ktoś chciał być fajny "oo doram katolom, przecież oni tak boga kochają", ale nawet jakby bóg istniał to i tak c🤬j, bo płodów w brzuchu się nie chrzci, a bez tego ni ma zbawienia
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Magik2501 napisał/a:
Głupi obrazek. Rozumiem przesłanie i że ktoś chciał być fajny "oo doram katolom, przecież oni tak boga kochają", ale nawet jakby bóg istniał to i tak c🤬j, bo płodów w brzuchu się nie chrzci, a bez tego ni ma zbawienia
OMG dude! to jest sadistic kogo to interesuje?
@up
Mnie przykładowo. Dzięki temu Magikowi dowiedziałem się, że dzieci nieochrzczone, jak również niewierni, którzy nie popełnili grzechu śmiertelnego, trafiają do miejsca zwanego Limbus. Ma to być wydzielona część piekła, w której męki są troszkę lżejsze. Ale w przeciwieństwie do czyśćca nie można tej otchłani opuścić.
Mnie przykładowo. Dzięki temu Magikowi dowiedziałem się, że dzieci nieochrzczone, jak również niewierni, którzy nie popełnili grzechu śmiertelnego, trafiają do miejsca zwanego Limbus. Ma to być wydzielona część piekła, w której męki są troszkę lżejsze. Ale w przeciwieństwie do czyśćca nie można tej otchłani opuścić.

male dzieci bez chrztu tez ida do nieba bo 'to nie ich wina', swiadomie tego nie wybrali oO
btw sadistic.pl = katolistic.pl ?
btw sadistic.pl = katolistic.pl ?
Podoba mi się podpis o tagowaniu, wreszcie jakiś normalny koleś co nie przeprasza jak c🤬ka: 'O boże, może to już było, to mój pierwszy raz, jakże mi przykro...' Piwko!
@wojtas2112
czasem też żałuje, nie musiał bym czytać takich komentarzy jak twój.
czasem też żałuje, nie musiał bym czytać takich komentarzy jak twój.

Dusze zstępują z wymiaru dusz i zagnieżdżają się w biologicznej kapsule, w momencie gdy dochodzi do zapłodnienia. Na wybór kapsuły nakłada się wiele czynników (poprzednie życia, etc.). Abortowane dusze, którym odmówiono życia wracają do wymiaru dusz i zajmuje im całe millenia, aby z powrotem odzyskać pewność siebie do powrotu do świata, a kiedy w końcu to robią, przybierają smutną i żałosną formę życia jak mucha lub użytkownik sadistic.pl
ale człowiek rodzi się z grzechem pierworodnym a chrzest ten grzech "kasuje" ;P
Więc taki płód nie ma chrztu, to chyba pójdzie do PIEKŁA ;D
Więc taki płód nie ma chrztu, to chyba pójdzie do PIEKŁA ;D

do dupy co najwyżej, ile wy macie lat żeby w si-fi wierzyć? ;f