👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak mnie wk🤬ia jak w domu jest pop🤬lony pies który szczeka jak poj🤬y
brylant1412 napisał/a:
jak mnie wk🤬ia jak w domu jest pop🤬lony pies który szczeka jak poj🤬y
C🤬ja prawda, chciał byś mieć w domu psa ale mamusia i tatuś nie każą Ci żadnego przyprowadzić.

Cytat:
Nie każą Ci żadnego przyprowadzić? Jak można k🤬a nie kazać? Można zabronić.C🤬ja prawda, chciał byś mieć w domu psa ale mamusia i tatuś nie każą Ci żadnego przyprowadzić.

Zj🤬e nagrywanie pionowe, mam wrażenie, że podglądam kogoś przez szparę w drzwiach i jak jakiś idiota próbuje wyłapać co tam się do c🤬ja dzieje.
ile tam mogło być volt? można je w locie łapać a potem w domu smród palonych zwłok

czarnykun napisał/a:
Nie każą Ci żadnego przyprowadzić? Jak można k🤬a nie kazać? Można zabronić.
Bo to jest czarny niewolnik (pleonazm, wiem) - robi co mu każą. A że nie kazali mu przyprowadzić psa to nie przyprowadza

Moi rodziciele ostatnio coś takiego zakupili. Fajnie śmierdzą muchy jak się w tym smażą.
Umierają chyba względnie szybko.
Oczywiście na sobie też musiałem sprawdzić działanie.
Jak dla mnie w c🤬j nie przyjemne uczucie ;p Paluch potem chwilę bolał z 15 minut ale mimo wszystko moim zdaniem kolesia reakcja przesadzona
Bardziej się chyba wystraszył niż go bolało.
Umierają chyba względnie szybko.
Oczywiście na sobie też musiałem sprawdzić działanie.
Jak dla mnie w c🤬j nie przyjemne uczucie ;p Paluch potem chwilę bolał z 15 minut ale mimo wszystko moim zdaniem kolesia reakcja przesadzona

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie