Zastanawialiście się kiedyś nad tym? Macie odpowiedź.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
j................s
2012-10-05, 19:43
no dobre, sadistic bawi i uczy....nie wiedziałem jak działa granat...gimbuski też pewnie nie wiedziały
No jak działa? pociąga się oczko i jeb przed siebie
jak wyjął zawleczkę to myślałem że mu to w łapie p🤬lnie
Cytat:
nie wiedziałem jak działa granat...gimbuski też pewnie nie wiedziały
Bo uczą tego dopiero na przysposobieniu obronnym w liceum....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
HowStuffWorks? Dobra nazwa dla programu o dragach. W każdym odcinku inny narkotyk. Plusy i minusy.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
L................1
2012-10-06, 12:45
LOOOOOL
po wyciągnięciu zawleczki dalej się nic nie stanie
więc @KamayPL dalej nie wiesz jak działa granat
A................8
2012-10-06, 13:31
w większości amerykańskich konstrukcji jest użyty zapalnik, w którym iglica jest uderzona przez zbijak, który normalnie jest trzymany przez łyżkę. w naszych rodzimych konstrukcjach, iglica ma własną sprężynę i trzymana jest bezpośrednio przez łyżkę. mam ogromnego kaca, łeb mi rozsadza, więc nak🤬iam wywody o granatach.
npwkręcasz uzrgm do szyszki i do poki nie puscisz łyżki to możesz trzymać do usranej śmierci, więc KamayPL ,żeby mu w ręce jebnął musiałby mieć uszkodzony zapalnik i wtedy jest możliwość ,że przy uzbrajaniu by wyj🤬o go w kosmos
c🤬j mnie jak działa - ważne że zabija

oj przydałby się taki w komunikacji miejskiej czasami...
podpis użytkownika
matko bosko kochano
czyli wtórne włożenie zawleczki zaraz po jej wyjęciu i tak powoduje wybuch? Na filmach częstym motywem było "uratowanie" sytuacji właśnie poprzez szybkie wsadzenie zawleczki.
F................_
2012-10-06, 16:43
Zawleczka to tylko zabezpieczenie przed samoistnym wybiciem łyżki. A to łyżka i jej odskoczenie odpowiada za zapłon. Więc.. Wyjęcie i włożenie zawleczki nic nie da, bo to tylko kawałek drutu blokujący ruch łyżki, poza tym, że po wyjęciu lepiej przez przypadek tego ustrojstwa nie upuścić pod nogi
S................s
2012-10-06, 17:10
Jak dziala granat?
- Cyk
- Bum
To by bylo na tyle
Nom, kolo wygląda na takiego co rzuca granat z krzaków a potem udaje łosia.
Liczyłem ze na końcu się mu coś pomyli i granat jebnie w ręce ... niestety się przeliczyłem ....