👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co ten ośrodek odpowiedzialny za świecidełka taki słabo rozwinięty? Przecież wiadomo, że to między innymi dzięki niemu kobieta czyni z mężczyzny milionera... który wcześniej był miliarderem.

Weep napisał/a:
Co ten ośrodek odpowiedzialny za świecidełka taki słabo rozwinięty?
Bo najważniejszy jest "Generator bólu głowy"
To one oprócz PICZY mają mózg?
Ja myślałem, że to zbiornik na spermę.
podpis użytkownika

angel napisał/a:
To one oprócz PICZY mają mózg?
trochę oklepana prowokacja, pewnie nikt się nie złapie. spróbuj czegoś lepszego, chętnie popatrzę jak ludzie się spienią na 3 strony.

NIe zgadza się praktycznie nic
No, może oprócz gadania, ale to też nie jest reguła
Pojemnik na spermę? Słaby, bo się wylewa.

Pojemnik na spermę? Słaby, bo się wylewa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie