👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mowisz ze slabe jednostki tylko potrzebuja wiary, twoje ograniczenie umyslowe mnie przeraza

Obrazek wyśmiewa katoli i myślenie obrażających katoli.
Ja jestem Katolikiem, ten obrazek mnie nie dotyczy.
Ateistów również ten obrazek nie dotyczy. Pozostaje jedynie ta wiecznie wojująca masa po jednej i drugiej stronie. Ech dzieci dzieci.
Ja jestem Katolikiem, ten obrazek mnie nie dotyczy.
Ateistów również ten obrazek nie dotyczy. Pozostaje jedynie ta wiecznie wojująca masa po jednej i drugiej stronie. Ech dzieci dzieci.

Tylko jedno pytanie się nasuwa. Dlaczego ateiści najeżdżają na katolików skoro nie powinno ich to w ogóle obchodzić? Coś jest źle? To weź sprawy w swoje ręce, a nie wyżywaj się w Internecie jak to jeden z drugim jest zły, bo jedynie robisz pośmiewisko z siebie i swoich poglądów, a nie pomagasz. Widzę, że ateiści stworzyli sobie na siłę coś na czym można się wyżyć mając zły dzień.

Czekam aż jakiś półinteligent napiszę "jak można wierzyć w coś, czego się nie widziało"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie