Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
you know what i mean..
ps. nie jestem pedziem i ich nie lubie

Wniosek z tego jaki?
No fakt, to przeczy twierdzeniu że kościół to "dom Boży"
Co nie zmienia faktu że przychodzę do Boga, modlę się, poświęcam ten czas na rozmowę z nim. Tak, powiesz zaraz że równie dobrze mogę to robić w domu. No mogę, ale w kościele dodatkowo uczestniczę w nabożeństwie.
Pytanie. Czy czyjas wiare (kotolicka, islam, wiara w zwisajace psie worki) mozna zaliczyc jako chorobe, np. umyslowa ? Bo czy jest czyms normalnym wierzyc w cos co nie istnieje? Nie ma racji bytu i jest nieracjonalne ? Smiejecie sie z pedalow a jak ktos z religi zazartuje to nagle znajduje sie grono adwokatow i obroncow krzyza. Jezeli pedalstwo jest nienormalne to wiara w cuda i wianki takze nie jest normalna.
you know what i mean..
ps. nie jestem pedziem i ich nie lubie![]()
Pewnie mi nie uwierzysz, ale nie wiemy co się z nami dzieje po śmierci, skąd się wzięliśmy oraz wiele innych rzeczy nie wiemy. Więc nie możemy jednoznacznie stwierdzić że Bóg nie istnieje.
ps. Koleś o nazwie "szczelina_odbytu" będzie mi mówil co jest normalne

No ale jak widze prorok-mesjasz wszystko wie, to może powiedz mi jeszcze skąd wzięło się życie
ps. i o numerów totka nie zpomnij

Tiaaa...a kolega to ma być ta "silna jednostka"dlatego, że nie potrzebna jej religia... .
Szczerze-większej bzdury nie słyszałem-koledze zaś proponuję wyjść pod monopolowy i pogratulować koczującym tam gromadom żuli tego, że są silnymi jednostkami.
Hehhe, dla mnie pojebem jest ktoś kto jest w 100% pewny czegoś takiego, pomimo że nawet nauka tam nie dotarła.
![]()
No ale jak widze prorok-mesjasz wszystko wie, to może powiedz mi jeszcze skąd wzięło się życie
ps. i o numerów totka nie zpomnij
Tak powstało życie:
pl.wikipedia.org/wiki/Ewolucja
Mówi się o tym już w gimnazjum chyba.
i do tego jeszcze coś od NG.
Pozdrawiam i radzę się nie chwalić w towarzystwie niewiedzą na temat skąd się wzięło życie.

Zawsze jest co łaske ale minimum tyle i tyle z roku na rok podwyzszaja.
Wiara jest za droga nie stac mnie

Tak powstało życie:
pl.wikipedia.org/wiki/Ewolucja
Mówi się o tym już w gimnazjum chyba.
i do tego jeszcze coś od NG.
Kod:http://youtu.be/tpEaeSNnPtk
Pozdrawiam i radzę się nie chwalić w towarzystwie niewiedzą na temat skąd się wzięło życie.
Ale ja się nie pytałem ciebie, a dodatkowo nie pytałem się jako teorię wyznajesz. Ale jak już chcesz odpowiedzieć, to odpowiedz swoimi słowami, a nie dawaj gotowe linki. Ja się pytam skąd wzięło to od początku. Zrozum że nawet jeśli byl jakiś wielki wybuch, to on też musiał skądś powstać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie