@up
A Ty za to?
Btw. ten królik to jedna ze straszniejszych rzeczy jakie ostatnio widziałem
A Ty za to?
Btw. ten królik to jedna ze straszniejszych rzeczy jakie ostatnio widziałem

lepiej jak strary sobie golnie czasami niż ma jak p🤬da sączyć zieloną herbatę

Ja od czasu do czasu likierku się napiję dla smaku. Nie rozumiem jak można doprowadzać się do takiego stanu...
Tym bardziej na oczach własnych dzieci. To jest po prostu brak odpowiedzialności.
Tym bardziej na oczach własnych dzieci. To jest po prostu brak odpowiedzialności.
Aż muszę się napić.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!

0:35 mina dzieciaka bezcenna ......wiek ..około 9 lat jakby sk🤬iel zrobił krzywdę temu dzieciakowi to bym zaj🤬.Mam nadzieję że nie będzie hejtu bo sadole zrozumią o co chodzi.

ja tam zawsze lubiłem popić i nawet jak będę miał dzieci to bedę pił nikt mi tego nie zabroni
Prawdziwe wc🤬j, a patrząc na komentarze wyżej łatwo stwierdzić, że nikt nie miał alkoholika w rodzinie. Dziwne, bo w Polsce to dość powszechne. Jak można się do takiego stanu doprowadzić? Tak samo jak do każdej innej choroby psychicznej; trauma, tragedia, poj🤬izm, depresja. Krótko mówiąc trzeba być słabym... J🤬 alkoholików

straatveger napisał/a:
lepiej jak strary sobie golnie czasami niż ma jak p🤬da sączyć zieloną herbatę
lepiej ? nie życzę Ci nigdy, żebyś doświadczył tego, co potrafi zrobić "stary" jak sobie golnie, niektórzy oddaliby wszystko, żeby ich ojcowi "jak p🤬dy sączyli zieloną herbatę" więc się czasem zastanów zanim coś napiszesz