Zabrałem moją dziewczynę na kolację do restauracji, ponieważ miała urodziny, które zbiegły się z dniem kobiet. Pod koniec naszej uczty nasze rozmowy zeszły na temat własnych myśli i zainteresowań. Wypaliłem do niej:
- Ja ciągle myślę o dwóch rzeczach.
Na co ona:
- O mnie i o czym jeszcze?
Oczywiście nie należę do najbystrzejszych osób, więc bez zastanowienia odparłem:
- Aaa... to o trzech.
Nie jesteśmy już razem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pkh
2015-09-02, 18:07
to bardzo podstawowa pułapka, pierwszy lvl - powinieneś odpowiedzieć, że o niej myślisz, ale nie jest rzeczą
No i teraz walisz lewą ręką...
konto usunięte
2015-09-02, 20:28
@freaky Mistrzu! Łap browarka
konto usunięte
2015-09-02, 20:33
A ja bym na pożegnanie wykończył akcję jak Ibrahimović :
- myślałem o Twoim lewym cycku i prawym cycku...
Zerwanie zerwaniem ale warto by było...
konto usunięte
2015-09-02, 20:52
jeśli uważasz to za śmieszne to jesteś nie tylko nie najbystrzejszy, ale opóźniony. a jeśli ta twoja przez to zerwała to jest nie tylko niedorozwinięta, ale psychiczna. powinniście mieć dziecko, dwa minusy dają plus.
Prawdziwy facet zrywa z kobietą po męsku. Przez SMS'a.
konto usunięte
2015-09-03, 0:41
konto usunięte
2015-09-03, 3:51
A po co zadawać się z takim głupim pierogiem dla której najważniejsze jest aby ktoś non stop przypominał jej że myśli tylko o niej
konto usunięte
2015-09-03, 8:18