Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46

Tak w skrócie. Wiem, wiem, Lisicki to katol, faszysta, homofob, kibol, neonazista, neoantysemita, neorasista, daltonista, kapitalista, panczenista i jeszcze kilka pojęć do swobodnego żonglowania.
Ale ciekawe to przedstawił.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wciazszukam 2013-01-31, 22:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 22:17 3
Magik2501 napisał/a:

@slig01
Ludzie chcą to oglądać? To jakieś rankingi są na to?
Nie. Puszcza się ludziom coś nieistotnego, żeby zapchać ich tym. Pcha im(nam) się do głowy takie gówno i ludzie tym żyją. A sprawami istotnymi się nie interesują, bo jakby zaczęli to w oczach światłych i postępowych znajomych byliby "oszołomami". I sami tak nazywają ludzi, którzy mówią o rzeczach istotnych.

I to jest tragedia naszych czasów - wyśmianie przez społaczeństwo dziadka, co przeżywa to, że Unia nas rąbie w dupsko, a rząd mamy gorszy od komunistów z PZPR i potem podniecanie się, że jakaś kobieta zabiła dziecko, a potem pokazała się w staniku.

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 22:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Magik2501 2013-01-31, 22:26 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 22:32 1
Zgłoś
Mizantrop 2013-01-31, 22:40 1
Zgłoś
kilroy.ok 2013-01-31, 22:54
@Macionso, ja jestem z 1990 i lepsze to niż twoje 92, które deklarujesz w profilu
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 23:01 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 23:12
Macionso właśnie wszystko pięknie wytłumaczył. Jeżeli nawet to nie przemawia ujadaczom do rozumu to nic dziwnego, że "w tym kraju nigdy nie będzie dobrze".
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 23:16
szanowni, ZUS nie upadnie. Widział ktoś kiedyś, żeby piekło zbankrutowało?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 23:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 23:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 23:56
Serio musiałeś zadać takie kretyńskie pytanie? Poprzestanę tylko na tym, że mamy najdroższy gaz, że chcieli dokonać wrogiego przejęcia zakładów chemicznych, sabotowali naszą rafinerię na Litwie, nakładali embargo za nieprzychylne sobie decyzje polityczne itp. Wrogich gestów jest o wiele więcej, a ja skupiłem się tylko na obecnych r🤬ach na obszarze gospodarczym, pomijając całą politykę wobec nas i historię, gdzie nie usłyszeliśmy nawet słowa przepraszam.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 0:06
Lisicki nie jest autorem, on tylko skopiował. Tu jest prawdziwe źródło: facebook.com/photo.php?fbid=480212528693380&set=a.398153143565986....
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 0:20 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem