📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten po prawej to oczywiście Joe Satriani jakby gimbaza nie wiedziała.

Nie, żeby Satch z Petruccim grali od pierdyliarda lat większość tras G3. Piwa brak. Chociaż dam...za Satrianiego.
Ciekawe czy ten który wrzucał ten filmik zna sie na muzyce. Wystarczy znać dźwięki, na których gra, żeby dowiedzieć się na jakiej skali gra (np G) i wtedy dalej można grać wszystko.

malarz666 napisał/a:
@Carol
To można wywnioskować nawet go nie znając.
Bitch please, gimbaza nie zna angielskiego.

w którym momencie nauczył się nowego utworu? jak zaczął improwizować w skali?
Mnie to średnio interesuje kto jest po lewej i kto jest po prawej, bo nie słucham takiej muzyki. Co by nie było koleś ma na prawde dobrego skila w tym co robi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie