Zawiodłem się...
Myślałem, że podniesie trochę do góry, wtedy na nią spadnie, rozp🤬oli jej łeb, wypłynie mózg... rozerwie koszulkę i pokaże cycki, gacie pękną i będzie widać c🤬kę, potem przeniosą na harda, ktoś wyobrazi sobie, że ona ma 12 lat tylko wyrośnięta... i wszyscy byliby zadowoleni
Myślałem, że podniesie trochę do góry, wtedy na nią spadnie, rozp🤬oli jej łeb, wypłynie mózg... rozerwie koszulkę i pokaże cycki, gacie pękną i będzie widać c🤬kę, potem przeniosą na harda, ktoś wyobrazi sobie, że ona ma 12 lat tylko wyrośnięta... i wszyscy byliby zadowoleni

Czego się spodziewać od laski, która zamiast w bibliotece przesiaduje na siłowni

Jakieś obleśne są te c🤬ckie suki. Mordy takie same jak dostawcy z ubera.
bakus1233 napisał/a:
Czego się spodziewać od laski, która zamiast w bibliotece przesiaduje na siłowni
Tego samego co po osobach przesiadujący na sadistic

Głowa nie taka, morda nie taka, cycki nie takie a piszą to użytkownicy co siłowni nawet z zewnątrz nie widzieli
krajsik napisał/a:
Głowa nie taka, morda nie taka, cycki nie takie a piszą to użytkownicy co siłowni nawet z zewnątrz nie widzieli
Widzieli widzieli są teraz symulatory siłowni na pc.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zawiodłem się...
Spielberg normalnie.
A ja mam inne pytanie...Mianowicie po kiego grzyba niektórzy domorośli "sportowcy" noszą elastyczne stabilizatory na kolana? Przecież jeśli ktoś ma problem z kolanami, to co mu da kawałek rozciągliwej tkaniny? Przecież taka guma nie powstrzyma rzepki przed przemieszczeniem... Więc właściwie po c🤬j to nosić? Żeby się dowartościować? Przecież żeby to coś pomogło, to musiałby być sztywny materiał...Ale od razu mówię, nie wiem, więc nie drzeć japy...