Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
~Tołdi 2009-02-27, 14:57 1
Od około 1 minuty

Zgłoś
Biskup 2009-02-27, 23:25 1
Kibole to są jednak debile...
Zgłoś
~Tołdi 2009-02-27, 23:44 1
Biskup napisał/a:

Kibole to są jednak debile...

Czytaj nadal wyborzą Sam jeżdżę za moją ukochaną drużyną, nie znasz takiego pojęcia jak kibicowanie

[img:3ca466de9d]http://photos.nasza-klasa.pl/12800913/24/main/23984b48a1.jpeg[/img:3ca466de9d]
Zgłoś
Biskup 2009-02-27, 23:58
Chodziło mi o szeroko pojętych "kiboli" a nie szanujących się kibiców o których Ty myślisz. Chodzi o to, że jak widzę matołów którzy zamiast kibicować zaczynają cwaniaczyć (bo w grupie raźniej) to mi się nie chce na nich patrzyć.
Zgłoś
Centurion 2009-02-28, 0:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Tołdi 2009-02-28, 0:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Biskup 2009-02-28, 0:44 1
Weź przestań. W dupie mam Twój ruch kibicowski. Chodzi mi tylko o cwaniaków w grupie a niestety tacy często są kibice.
Zgłoś
~Tołdi 2009-02-28, 0:57
Biskup napisał/a:

Chodzi mi tylko o cwaniaków w grupie a niestety tacy często są kibice.

Cwaniaków? W Gnieźnie jest FC Lecha Poznań. Spytaj ziomków co jeżdżą za Lechem co dla nich jest kibicowanie.

Sam kilka lat temu miałem przekonanie, że 'kibole' są fe! Poznałem ludzi, którzy włożyli całe swoje życie żaby jeździć, kibicować, wspomagać swoją drużynę. Teraz dla mnie motor życia.

KMWTW PDK

EDIT: czytaj nadal wyborcza, a nabierzesz obiketywizmu jak caryca Katarzyna o polakach
Zgłoś
Biskup 2009-02-28, 1:05
Znam kilku chłopaków. Szanuję ich, bo znam ich osobiście i wiem jacy są. Pisze o cwaniakach w grupie jako o ogóle. Nie mówię tu o zorganizowanych grupach kibiców które jeżdżą na mecze, dobrze się bawią. Tylko niektórzy z kibicowaniem nie mają nic wspólnego, nie jeżdżą na mecze regularnie, nie bawią się w bójki z innymi kibicami tylko robią dym bez większego powodu i jeszcze zwykłym przechodniom może się od nich dostać.
Zgłoś
~Tołdi 2009-02-28, 1:16
Biskup napisał/a:

Tylko niektórzy z kibicowaniem nie mają nic wspólnego, nie jeżdżą na mecze regularnie, nie bawią się w bójki z innymi kibicami tylko robią dym bez większego powodu i jeszcze zwykłym przechodniom może się od nich dostać.

U mnie eliminuję się takich. Święta zasada: 'tylko szmata bije brata'. Co do rozrób bez powodu: kolesie są niewyżyci(?); bo żaden kibic nie będzie demolować swojego miasta.

P.S. Idę spać, do jutra
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-11, 21:45
Troche jak pogo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-18, 20:29
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem