👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chili-chili napisał/a:
Poproszę piwo, a ręcznik wysłać Loaloa do wytarcia łez!
Ty kłamco

Filmik ma ponad dwie minuty, a ty w niecałe dwie meldujesz, że obejrzałes...?

bis strasznego. najwyżej poleci na fekalia czy inne gówno. za nim powstał sadistic, widziałem podobny film do tego, tyle że szaman nacinał ropień i wysysał ropę celem jej eliminacji. tak zwana medycyna ludowa
veni vidi vici browara. Nic strasznego. Bałem się że na końcu szaman spyta czy nie obtarł sobie też k🤬sa.
Przynajmniej jako jeden z nielicznych sadoli mam okazje rozumieć ten język

aaaa.... weź sobie to piwo i w dupę wsadź. Jadę na stacje, kupie 6-pak bez łaski, k🤬a
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie