Mogła se łeb włozyć w te drzwi.😈
Bolało dobre dwa miesiace
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ja kiedys bardzo podobnie uszkodziłem k🤬sa. Było ciepłe lato, krótkie spodenki. Goniłem dwie dziewczynki, próbowały uciec do galerii. W drzwiach obrotowych, k🤬s zaplatał mi się między nogami, a rozpędzonymi drzwiami
Aaaaa, to dlatego dziś zostalo 13 cm? 🤔
I weź tu, baw się z dziewczynami... Nadają się do wyr🤬ania i żeby obiad podać, a nie na misję rozkręcenia drzwi obrotowych do mach 1...
Dlatego najlepiej zainwestować w robota AI zamiast dziewczyny

Dlatego najlepiej zainwestować w robota AI zamiast dziewczyny
Cezary to koledzy Ci już nie wystarczają? 🙂
Cezary to koledzy Ci już nie wystarczają? 🙂
Najgorsze jest to, że lubię cycki i dziewczyny i się boję, że mnie jakaś przez przypadek przekona... One są jak modliszki...
I weź tu, baw się z dziewczynami... Nadają się do wyr🤬ania i żeby obiad podać, a nie na misję rozkręcenia drzwi obrotowych do mach 1...
Tylko nie łeb.
Najpełniej jakby w połowie utknęła ajj
Ja kiedys bardzo podobnie uszkodziłem k🤬sa. Było ciepłe lato, krótkie spodenki. Goniłem dwie dziewczynki, próbowały uciec do galerii. W drzwiach obrotowych, k🤬s zaplatał mi się między nogami, a rozpędzonymi drzwiami
I niestety zdobycz uciekła znam ten ból...
Najgorsze jest to, że lubię cycki i dziewczyny i się boję, że mnie jakaś przez przypadek przekona... One są jak modliszki...
Cezar, przydałyby Ci się jakieś leki... to się w paranoję zmienia 🤔
Aktuaknie 12,7 Niestety, ale czas nieubłaganie leci. Wiec dobrze już było 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Cezar, przydałyby Ci się jakieś leki... to się w paranoję zmienia 🤔
wsm racja, trochę paranoja xD ale Ty reprezentujesz ten gatunek to wiesz najlepiej jak się potrafi zachowywać

Aktuaknie 12,7 Niestety, ale czas nieubłaganie leci. Wiec dobrze już było 😉
Czym ty to mierzysz że masz takie dokładne wyniki? Suwmiarką?
Czym ty to mierzysz że masz takie dokładne wyniki? Suwmiarką?
No dobra. 12 Przestań drążyć
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?[ Dodano 2025-04-21, 11:04 ]

[ Dodano 2025-04-21, 11:05 ]
Ja kiedys bardzo podobnie uszkodziłem k🤬sa. Było ciepłe lato, krótkie spodenki. Goniłem dwie dziewczynki, próbowały uciec do galerii. W drzwiach obrotowych, k🤬s zaplatał mi się między nogami, a rozpędzonymi drzwiami
teraz masz o czym opowiadać ministrantom na plebanii zaraz przed r🤬aniem

[ Dodano 2025-04-21, 11:08 ]
Cezar, przydałyby Ci się jakieś leki... to się w paranoję zmienia 🤔
taa dla takiego to ołowiana piguła 5,56mm i aplikator M16