📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Czasami też facet może mieć babskie imię, jak np. Jan Maria Rokita, albo Kazimierz Przerwa Tetmajer
No i to jest ''dobry'' troll,chyba każdy dał by się wkręcić,tym bardziej że to nie Tajlandia...
Pewnie wyjdę na pedała ale nie pocałowałbym laski która się wcześniej miziała z kilkudziesięcioma przypadkowymi kolesiami. Trochę higieny.
tips6 napisał/a:
Pewnie wyjdę na pedała ale nie pocałowałbym laski która się wcześniej miziała z kilkudziesięcioma przypadkowymi kolesiami. Trochę higieny.
Ha! Gayyyyyyyyyyy!
tips6
w sumie ja też, ale to jakaś Hiszpania tam się czasami faceci całują jak przywitanie, dla nas niehigieniczne dla nich normalka...
w sumie ja też, ale to jakaś Hiszpania tam się czasami faceci całują jak przywitanie, dla nas niehigieniczne dla nich normalka...
Dalsze losy autora tego pranku na hardzie (w końcu jakaś Kolumbia czy inna Brazylia)
@TheBigRedDog1 u nas też się całowali na przywitanie, ale to dawno temu. W 2000 chyba już wymarło do końca. Szczególnie jak się wszędzie o homosiach zaczęło mówić i męski kontakt się niektórym tylko z jednym zaczął kojarzyć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie