-Carlos
Współczuję tym ludziom, serio
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Imię jak imię, co się czepiacie...
CbK
2018-01-10, 11:18
Czasami też facet może mieć babskie imię, jak np. Jan Maria Rokita, albo Kazimierz Przerwa Tetmajer
CbK, albo też Bronisław Maria Komorowski
No i to jest ''dobry'' troll,chyba każdy dał by się wkręcić,tym bardziej że to nie Tajlandia...
Pewnie wyjdę na pedała ale nie pocałowałbym laski która się wcześniej miziała z kilkudziesięcioma przypadkowymi kolesiami. Trochę higieny.
podpis użytkownika
Jestem tylko głosem z internetu. Nie pyskuj, nie ma sensu.
Konto usunięte
2018-01-10, 14:35
Up
Spoko jedteś pedałem dbającym o higiene.
tips6 napisał/a:
Pewnie wyjdę na pedała ale nie pocałowałbym laski która się wcześniej miziała z kilkudziesięcioma przypadkowymi kolesiami. Trochę higieny.
Ha! Gayyyyyyyyyyy!
tips6
w sumie ja też, ale to jakaś Hiszpania tam się czasami faceci całują jak przywitanie, dla nas niehigieniczne dla nich normalka...
Dalsze losy autora tego pranku na hardzie (w końcu jakaś Kolumbia czy inna Brazylia)
Sk🤬ysyństwo i przegięcie w jednym.
@TheBigRedDog1 u nas też się całowali na przywitanie, ale to dawno temu. W 2000 chyba już wymarło do końca. Szczególnie jak się wszędzie o homosiach zaczęło mówić i męski kontakt się niektórym tylko z jednym zaczął kojarzyć.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Mors_Nigra napisał/a:
@TheBigRedDog1 u nas też się całowali na przywitanie, ale to dawno temu. W 2000 chyba już wymarło do końca. Szczególnie jak się wszędzie o homosiach zaczęło mówić i męski kontakt się niektórym tylko z jednym zaczął kojarzyć.
Musiałeś mieć przej🤬e dzieciństwo jeśli całowanie się W USTA z innym facetem było u ciebie normalne.
No ale pewnie tatuś ci to wyjaśnił razem z wujkiem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !