👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiedział co robi kiedy nagrywał, bo weź tu się wytłumacz co robiłeś w jednej kabinie z kilkuletnim chłopcem :/

D3Ton napisał/a:
i jak się tu później wytłumaczyć?
![]()
Dobrze, że nagrywał. Przynajmniej ma alibi.

Cytat:
Trzeba było rzucić w niego gównem.
nie każdy jest afroamerykaninem

D3Ton napisał/a:
i jak się tu później wytłumaczyć?
![]()
dlatego też zaczął nagrywanie

Stefan.8 napisał/a:
dobrze że na księdza nie trafił
Albo na twojego starego.
Janlew@ Kolejny który pieprzy bzdury,że Hitler był antykatolicki... nie myl Bormanna z Hitlerem.

Seksiaczek@
Skoro był takim katolikiem, to dlaczego postępował wbrew temu, co ta religia głosi? Nie deklaracje się liczą, a czyny.
Skoro był takim katolikiem, to dlaczego postępował wbrew temu, co ta religia głosi? Nie deklaracje się liczą, a czyny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie