Rada Języka Polskiego nie zgodziła się na nazwanie dziecka Kermit. Na pomysł nietypowego imienia wpadli rodzice malucha, który na świat przyszedł w Polsce. Kermit wprawił w zdziwienie m.in. kierownika Urzędu Stanu Cywilnego. Mężczyzna skontaktował się nawet z Radą Języka Polskiego.
Jakie jeszcze pomysły mieli polscy rodzice? Pytali także o imiona: Akira, Leo, Lisev, India, Jagienka, Kika, Ludon, Tiara, Viktor i Vitold. W tych przypadkach Rada także nie miała litości.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedne dziecko, już na starcie dostać rodziców debili...
konto usunięte
2010-12-29, 19:25
Pewnie niechciane.. Na siłę próbowali wj🤬 mu jakieś idiotyczne imię
konto usunięte
2010-12-29, 20:28
Kermit przy Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 to tylko mały h🤬j,
http://pl.wikipedia.org/wiki/Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116
konto usunięte
2010-12-29, 20:31
name01 napisał/a:
Kermit przy Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 to tylko mały h🤬j, pl.wikipedia.org/w...mnckssqlbb11116
Ta, albo:
sadol.pl/kochani-rodzice-problem-dziecka-vt48572.htm
konto usunięte
2010-12-29, 23:14
nie bedzie Kermita to moze Alfons
konto usunięte
2010-12-30, 3:17
@za3mac
Jest takie imię jak Alfons
konto usunięte
2010-12-30, 14:02
@znore
I takie słowo jak Ironia
konto usunięte
2010-12-30, 14:11
znam kolesia o imieniu Leo. jak widać zdarzyło im się coś pominąć (tej Radzie JP).
Mam znajomego conazwał swojego syna MILAN, bo on jest wielkim fanem klubu AC MILAN.
i narodziła się nowa świecka TRADYCJA
Ciekawe, że nie przechodzi Vitold czy Viktor, podczas gdy normalnie można zarejestrować takie dziwy jak Claudia, Victoria czy Angelica.
@up
Xavier, Fabienne, Etiennette i Vivienne Wiśniewskiemu udało się przeforsować
Dzieki Ci , ze nie msuze czytac tylko na gadu gadu, ale rowniez tutaj, Naprawde dziekuje
konto usunięte
2010-12-30, 16:57
Niech go Adolf nazwą i c🤬j.