Tych nad norrisem to ni w c🤬j nie kojarzę nawet. A z głównego wątku tylko pierwszego nie znam. Chyba nie jest tak źle jeszcze.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Najbardziej mi się podoba ten Harrego Pottera
Klimatyczny

No i?
podpis użytkownika
Jeśli tak jest, a mogło by tak być, było by tak. A jeśli nie jest, nie jest. To logiczne.
Tak mają zajebiste ,nie wille bo nazwać ich tak nie można, tylko kompleks budynków a ciekaw jestem jakby tak ich zmienić miejscami z takim przeciętnym obywatelem który ledwo wiąże koniec z końcem. Np. taki Enimen lub Bill Gates by się posrali...
podpis użytkownika
Journey before Destination
golind napisał/a:
Tak mają zajebiste ,nie wille bo nazwać ich tak nie można, tylko kompleks budynków a ciekaw jestem jakby tak ich zmienić miejscami z takim przeciętnym obywatelem który ledwo wiąże koniec z końcem. Np. taki Enimen lub Bill Gates by się posrali...
Ty za to srasz z zazdrości najwyraźniej.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"