👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stracone prawie 4 minuty.
nie ma sensu nawet oglądać od 3:08 (no chyba że kogoś jara kilku sekundowe wheele z perspektywy kierowcy).
Tyson67 - wołali cię na kwejka (tam twój filmik może się przyjmie).
nie ma sensu nawet oglądać od 3:08 (no chyba że kogoś jara kilku sekundowe wheele z perspektywy kierowcy).
Tyson67 - wołali cię na kwejka (tam twój filmik może się przyjmie).

Równie dobrze można rozpocząć oglądanie od 03:59 - wtedy zaczyna się prawdziwa akcja.
@rmaya
gdybys nie był debilem, zauważyłbyś
poza tym jeżeli czegoś nie rozumiesz to może ty jesteś głupi a nie to co oglądasz...
..tym czasem filmik ma 6 piw a ty ze swoim debilnym komentarzem żadnego
gdybys nie był debilem, zauważyłbyś
tyson67 napisał/a:
Ogladajcie od 3:08
poza tym jeżeli czegoś nie rozumiesz to może ty jesteś głupi a nie to co oglądasz...
..tym czasem filmik ma 6 piw a ty ze swoim debilnym komentarzem żadnego

@bmwswap. gdybyś nie był debilem to byś zrozumiał co napisałem...

Liczyłem na to, że na końcu filmiku kask będzie musiał popracować nad tym do czego został stworzony, a tutaj taki zawód

Ehm... Nie jeździłem za dużo na motocyklach i nigdy żadnego nie umyłem, ale to tutaj wygląda nieco inaczej niż sposób, w jaki mój brat mył swoje motocykle. Śmiem twierdzić, że koleś na filmiku robi to źle, bo chyba nie wszystkie elementy lubią wodę, nie mówiąc o tej chemii do mycia.

alan10 napisał/a:
(...) bo chyba nie wszystkie elementy lubią wodę, nie mówiąc o tej chemii do mycia.
U mnie w okolicy fakt faktem występują takie elementy, które nie przepadają za wodą oraz tą chemią do mycia zwłaszcza używanych któryś dzień z rzędu tych majtek, jak domniemam w stanie finalnego rozkładu - potocznie nazywanych żulostringami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie