👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Koolowsky Spiewa że polacy mają swoją Warszawę, bigos, żurek i flaczki, Maria Curie również polka. Do nich zajeżdzasz mowę ich znasz na myślach się łapiesz że ich szanujesz.
Czyli raczej pozytywny przekaz.
Czyli raczej pozytywny przekaz.
Ciekawe czy dokładnie do tego chcieli doprowadzic walcząc w czasie ii wojny światowej przeciwko Polakom
To jest droga od przejścia w Medyce czy Korczowej? Bieda jest Panowie, że aż piszczy. Ale jak się wjedzie w dzielnicę, w której mieszkają np. celnicy czy policjanci........łeb pęka. Są tam takie pałace, że u nas ciężko coś takiego znaleźć. Na Ukrainie nie ma klasy średniej. Albo masz pieniądze, albo nie masz.
Polecam wybrać się, zobaczyć jak się tam żyje, szczególnie daleko od wielkich miast - a wtedy wylewać swoje teorie.

ale o co chodzi? nie kminie? przecież po dłuższym pobycie na zachodzie wracająć do Naszego kraju odnosi się identyczne wrażenie, dopiero z czasem człowiek się znowu przyzwyczaja do "polskich" warunków. u nas nie jest aż tak całkiem lepiej jakby się mogło wydawać bo też jest duży kontrast w porównaniu z UK na przykład. a no i żeby wyprzedzić pare osób z komentarzami to nie najeżdzam na swój kraj bo go kocham tylko mówie otwarcie jak sprawa wygląda, czego nietórzy nie dopuszczają do wiadomości (wiadomo największe miasta w PL są zajebiście zrobione ale reszta czyli mniejsze miasta i miasteczka często wyglądają tak samo jak te pokazane na filmiku) z reszta nie ma się co dziwić jak ruskie nam kraj rozkradali przez tyle lat a i teraz to samo robią nasi...

Tak czułem że będzie ból dupy na Ukraińców, jacy to źli, że Polaków zabijali, bo przecież Polacy to najświętsi z najświętszych
WhiteIsRight, jest różnica między nami i UK, taka sama różnica jaka między Ukrainą a nami.

WhiteIsRight, jest różnica między nami i UK, taka sama różnica jaka między Ukrainą a nami.

jesteśmy lubiani przez litwinów ukraińców białorusinów czechów itd a tę nienawiść wmawia się nam bo razem bylibyśmy gigantyczną potęgą. Dbają o to byśmy się nienawidzili bo boją się nas nie osobno ale razem
Griszaa napisał/a:
Smutny obraz spadku po czerwonej hołocie.
Szkoda tych ludzi, tyle lat bezpośrednio pod butem komuny spełniło założenie systemu, złamano ich ducha, pozbawiono zdolności samodzielnego działania, a potem zostawiono samych sobie.
Dobrze, że w Polsce jest chociaż trochę lepiej...
Ty to masz iloczyn, a nie iloraz inteligencji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie